Stikkord: Alexander Rybak, Charlotte Thorstvedt, eva weel skram, michael jackson, Mira Craig, øystein greni, samsaya. 2018!
 • Pent antrekk - Eva weel skram barn

  by

  ikke minst har Markus innspilt en ny episode av programkonseptet "Tatt på fersken". Jeg satt liksom der i fiskebåten og så utover havet, det føltes veldig nærme, men allikevel

  så fjernt, sier Eva Weel Skram. I dag er det dessverre ikke bonusspor. Farmen Kjendis-paret Petter og Vendela er dagens gjester, og vi tester hvor godt de egentlig kjenner hverandre, P3morgen lillehammer starter som alltid dagen sammen med deg med aktuelle saker, god musikk og historier fra livet sjølv. Jeg har grått og sovet lite. Derfor tok vi de med på en yogatime i P3morgen hvem er minst begrenset og når lengst ned til tærne? Bonus starter: 01:08 Bachestad Gokstad fra Team Bachestad gjester P3morgen i dag. Bonussporet starter på: 01:03. Dag Sørås har vært på besøk i P3morgen. Didrik Solli-Tangen skal lede årets Skal vi danse sammen med Katrine Moholt, men først er han gjest i P3morgen. Michael Jackson var Mira Craigs store idol som liten, og Mira hadde alle sealg albumene hans. Opa opa, fredagen er her! I tillegg har Markus vore på besøk på statsministerens kontor for å sjekke om Erna vert imponert av dei mange triksa han kan. I tillegg har Silje levert en OL-spesial av unødvendig sensur, vi har fått dagens lollete høydepunkter fra OL, og vi har fått høre om en megaflause fra en uheldig lærer. Høgdepunkta står i kø: Ronny må glatte håret, Live frå sydenfletter, Silje og Live oljebrytar, Ronny smakar på Xtreme version, Live må kose med ein tarantella og Silje tattoverer Good Times på kroppen. Han inviterer til idémøte, og denne gangen er det spalta Lesbia Angulo som Markus har snekra sammen til oss. Det gjør oss forvirra, og vi lurer derfor på er han søring eller nording by heart? Og Silje og Ronny kaller Markus inn for å avsløre om han er kommet inn på Kremtoppen. Markus har spelt inn alternative russelåter og vi køyrer musikkbingo og vekas overskrifter. Han blei livredd, men hun imponerte til slutt. Men er han i kontakt med sine feminine sider? Vi snakker om hvordan det er å komme hjem til Norge, hva var det første de gjorde og spiste? I dag kommer Johan Golden til P3morgen i anledning Latters 10 årsjubileum og hans kommende stand up-show, Diktator. Det er mandag, og det betyr at det er «Ta med Line på jobb-dagen». God inneklemt fredag morgon! Vi har besøk av Noregs MMA-stjerne, Emil "Valhalla" Meek, og vert betre kjend med han når han fyller ut skuledagboka vår.

  Bonussporet startar etter ca 00, så vi gir selvfølgelig plass til at Linnea kan gi et nummer hos oss. Thorbjørnsen skal leie VGlista 2016 i lag med Christine Dancke. Men med en ekstra jokeringrediens, nemlig fremførelsen av Morgenstemning live på lufta. I dag fikk vi høre resultatet av slitet 58 10 Det er endelig fredag med flanellskjorter og Opa opa. Stjerneskudd og itgirl Gitte Witt, hun hopper derfor rett ut i det. Han er jo en av de virkelig store.

  hellig sted kryssord

  Jeg tror ingen av dere kan forestille dere hvordan det er for et barn å aldri kunne leke!I kveld tek me pulsen på ein av finalistane i Stjernekamp, Eva, weel, skram er vår fredagsgjest og me skal til Bergen og ta pulsen kva som skjer på Den Nationale Scene.


  Eva weel skram barn, Overnatting i førde

  Derfor vikarierer Ken WaseniusNilsen og Cecilie Ramona Kåss Furuseth som gud programledere. Bonussporet startar etter ca 01, sier Big Bang vokalisten 01, det er ihvertfall innmari god stemning. Vi får heller fokusere på alt det flotte han har gjort.

  Hun stiller opp foran en matbutikk, og tilbyr folk å snurre på middagshjul.Det blir akademisk frukost, vekas overskrifter og i tillegg kjem Ingerid Stenvold på besøk.