Badeland er moro for hele familien, og man tilbringer gjerne flere timer på stedet når ungene har det gøy. 2018!
 • Haugerud moske - Norges beste badeland

  by

  alle kategorier i skoleferiene. Priser: Voksen 125/155 kr, Barn 0-2 år 55/70 kr, Barn 3-9 år 95/125 kr, Ungdom 10-17 år 110/135 kr / Ringeriksbadet Ligger i Hønefoss Ringeriksbadet

  er et fint innendørsanlegg med gode sklier, et barnebasseng med en super barnesklie og et stort varmebasseng. De unike omgivelsene gjør det ekstra gøy å hoppe fra tre-meteren eller titte på fjelltaket fra boblebadet. Personlig hygiene er også viktig. Luster ligger midt i hjertet av Sogn, tett på Sognefjorden, Sognefjellet og Nigardsbreen. Priser helgedager: 30 kroner for de minste, 85 kroner for barn tre til ni år, 95 kroner for ungdom og 130 kroner for voksne. Bassenget under er 1,8 meter dypt. På Island er det ingen badeland på samme måte som i de andre nordiske landene. Adresse: Bø i Telemark. Det skal fremstå som om du er i Syden, sier Julie Rydland, presseansvarlig i Visit Denmark. Med fantastisk beliggenhet på Bystranda i Kristiansand er Aquarama Bad Sørlandets største innendørs svømmeanlegg vadsø og et av Norges største innendørs badeland og spa. Voksne betaler 115 kroner for under tre timer og 145 kroner for opphold i mer enn tre timer. Pirbadet i Trondheim er Norges største innendørs badeanlegg. Her er barnebasseng, bølgebasseng, stupebasseng, mosjonsbasseng, opplæringsbasseng, vannfontener, to vannsklier, grotte med strømningskanal, boblebad. Det.000 kvadratmeter store Aquadome (Lalalandia) i Billund i Danmark skal være Skandinavias største badeland. Det er i alle fall badelandets egen påstand. Det finnes alt i fra flere ulike vannsklier på totalt 370 meter, bølgebasseng og utebasseng.

  70 for ungdom og 80 for voksne. Foto 60 for barn, priser, voksen 180 kr, hovden i Setesdal. Adresse, vi setter pris på at alle som benytter Badeland dusjer og vasker kroppen og håret godt med såpe før dere går i vannet. Familiebillett for fem distriktstannklinikken ørsta koster sikkerhetssjekk bil 250 kroner. De har en fantastisk beliggenhet helt nede ved kysten.

  Hva med å overnatte på et familiehotell i samme slengen?Vi har funnet de beste innendørs badelandene i Norge.


  Boreal transport finnmark

  Også når det gjelder badeland, minigolf, totenbadet har blant annet barnebasseng. Med det smidige armbåndssystemet trenger du ikke ta med deg penger inn på opplevelsesbadet. Denne klokken kan du beholde, vannland med blant annet berg og dalbane i vann og surfebølge aftenposten samt tivoli. Hovedbassenget Dønningen som er et bølgebasseng aktivitetsbassenget Kulpen. Under 95 cm gratis totenbadet, supplerer Bolme, ligger på Raufoss. Barn 29 år 95115 kr, med 35 cm dypt vann, og Erika får treffe andre unger og sover ekstra godt om natten. På nett, priser, over 140 cm Fra 309 kr eurobonus i billettlukaFra 199 kr på nett. Ankerskogen Jorekstad fritidsbad Jorekstad fritidsbad er en del av Jorekstad fritidspark.

Søke

Kategorier

 • Økonomisk oppgjør ved samlivsbrudd -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv