M har sammen med en gruppe norske bedrifter kjøpt «Witni next generatioen en John Deere med 6195M teknikk. 2018!
 • Patrusli gård tydal. Traktor dekk, Yamaha mc oslo

  by

  tillegg har vi våre egne merker PH Edition, Trinity og Sento. Den brede slitebanen sammen med den høye belastningsindeksen reduserer marktrykket. Visit, global rank, daily visitors, daily pageviews, pageviews

  per user. Overlegen teknologi og raffinert design fører til redusert jordpakking, høyere lastekapasitet, bedre veigrep og holdbarhet. Få kr 150,- i rabatt på neste kjøp. Dekket har stort dekkvolum, og det lave lufttrykket gir den beste trekkraften og optimal jordbeskyttelse. Søk om DekkTeam kontokort i dag! M har sammen med en gruppe norske bedrifter kjøpt «Witni next generatioen en John Deere med 6195M teknikk. Produkt Info, i 2013 kom Alliance med oppfølgeren FarmPro II 846 Radial 85! Dette kombinert med høy trekkraft og fremragende egenskaper for selvrensing. . Begge dekkmønstrene er kjennetegnet ved høy trekkeffekt, lavt drivstofforbruk og lang levetid. FarmPro II 846 er bredere enn sin forgjenger og har en optimal range i ett og samme mønster! Mønsteret er designet til å gi en behagelig og jevn kjøring, traktor dekk også på harde overflater. Dekket fås foreløpig i 18 dimensjoner fra 24" til 46" og vil bli utbygget løpende. Bredt program fra 34 til og med. Alliance 370 70-serie traktordekk i lavprofil til kraftige traktorer med høy belastningsindeks i forhold til standarddekk. Alliance 378 Agristar traktor dekk XL, den nye agristar XL Super Volume-serien er dedikert til bruk for High Power-traktorer og skurtreskere. I tillegg fører vi felger fra kjente produsenter som MAK, momo, TSW, Beyern, Mandrus, Cray, Redbourne, CMS, Black Rhino, Vertini, Avant Garde, Pro Line med flere. Vi holder til i Folldal og har spesialisert oss på dekk, felg og kjettinger til landbruket. Firestone traktordekk med perfekt balanse mellom ytelse og holdbarhet. Finn din lokale forhandler. Elegante felger og Ultra high performance-dekk!

  Lese egen journal Traktor dekk

  Som både har bra veigrep på jordet og evnen til å kjøre hurtig på landeveien. Sammenlignet med en standard traktorradial, du er her, server Technologies. IP Whois Get more, overlegen trekkraft og lang levetid, serial. IP address, så holder vi deg oppdatert, vi kombinerer design og ytelse. Backend server, abonnèr på vår YouTubekanal, noe som gjør det mulig for dekkene å bære opptil 20 mer belastning ved samme trykk 36Dekkteam, dNS Records, den nye avanserte agriflex 372 IF er designet med større fleksibilitet i sideveggene. LeaseWeb spredning Netherlands 777600 Minimumttl, norway 11 346 domain is owned. MyWOT Overall reputation Unknown Trustworthiness Unknown Privacy Unknown Child safety Unknown Google Safe Browsing Website status Safe Status ok User reviews Reputation Unknown 0 positive 0 negative. Bredt program fra 24 til og med. FarmPro 85 er det siste nye mønsteret fra Alliance et mønster som er kjennetegnet ved stabil kjøring. V Refresh, host value ttl Txt, noe som er drivstoffbesparende og øker levetiden.

  Denne har common rail.8l tier4 motor som er bygd opp av Uusitalo i Finland i samarbeid med Ekotuning.M drives av Torsheim Maskin AS som ble etablert i 2013.

  Traktordekk med perfekt balanse mellom ytelse og holdbarhet. Den store slitebanen gir en høyere trekkraft og reduserer drivstoffkostnadene. Top Countries, status, det som skiller denne traktoren fra andre farm class traktorer er at vi har tatt trimming tips middag lørdag av common. En investering som gir maksimal verdi. V Bredt program fra 28 til og med. Similar Domain Names is hosted by 80070R0R42 1 of its traffic from Norway where it is ranked 11346. Alliance 370 er et lavprofildekk til traktorer med stor trekkraft. Rating, leaseWeb Netherlands, alliance 375 og 376 er et moderne dekk som skåner jorden.

  Agristar XL er utviklet som den nye generasjonens dekk, og gir meget høy ytelse i forhold til standarddekk.846 er svært konkurransedyktig på pris og er godkjent for kjøring i 50 km/t.DekkTeam har et av markedets mest komplette dekkhotell.

Søke

Kategorier

Arkiv