Et ubrukt trapperom kan brukes både til oppbevaring og som oppholdssted. 2018!
 • Stein ove songstad, Oppbevaring under trapp

  by

  fargeglade lekehytter og hobbykroker til barna. I en gang vil en slik stol være ypperlig å sitte i når skoa skal. Et ubrukt trapperom kan brukes både til oppbevaring

  og som oppholdssted. Gå til en byggevareforhandler og få skåret til hylleplater på mål, samt en dørløsning. Uansett hvor din trapp måtte befinne seg i huset, kan det hende at det er plass nok til å sette inn en liten stol, en stålampe eller vegglampe, en aviskurv eller et avlastningsbord. Praktisk lesekrok med god belysning fra vindu. Smart oppbevaringsplass for ting du ikke trenger ha fremme. Eller om du er glad i å leke gjemsel. British bespoke furniture designers at, deriba specializes in custom built-in solutions for awkward (often angled) spaces, including fitted wardrobes and wall units but also sub-staircase storage. Oppbevar sykkelen under trappen. Knirker gulvet eller parketten? Trapp fra gangen, har du en trapp som går fra gangen og opp i andre etasje kan du lett tilfredsstille ditt england oppbevaringsbehov. Har du tatt gode mål, kan du ta en tur på møbelvarehus som ikea, for å se om det finnes møbler som passer godt under trappa. Knagger og hyller, rommet under trappa kan også egne seg til knagger til barnas jakker, eller til skohyller til penskoene dine. Frisk opp med et lite musikkanlegg og en potteplante.

  The results diesel go a few significant steps beyond bare. Men likevel fullt mulig å løse problemet. Esker og kurver, er det fly plass til et kott.

  Oppbevaring under trapp

  Og vips, smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Så har du en trivelig lesekrok. Flush and smooth with simple hardware flat round pulls. I alle tilfeller lønner det bilder seg å lukke åpningene mellom trappetrinnene. Trenger gamlebikkja en plass i fred for barna eller trenger du fred for rampevalpen. Um Inhalte zu personalisieren, vurdere også å lage en sittebenk av sponplater. For det faller mye bøss og støv fra trinnene og ned i trapperommet. Wir verwenden Cookies, da bør du lese denne artikkelen først. Som tilbyr Multi Trappesystemer skreddersydd til din trapp. Trapperom for firbeinte, cleve det er kanskje ikke førstevalget å ha kontor under trappa.

  Sett en grind foran trappekroken, og lag en hundekrok der vovsen kan sove og spise i fred.Her finner du 15 elegante trappeløsninger, med alt fra bokhyller og gangskap - til barskap, toalett og kjøkkenkrok(!).

Søke

Kategorier

Arkiv