ABM reklame designer, produserer og monterer bildekor, skilter, klistremerker. 2018!
 • Oppdeling av gris, Reklame hamar

  by

  vindusdekor, solfilm, plakatmateriell.l. ABM er en av landets eldste og største innen databasert dekorproduksjon, og er i dag 20 ansatte fordelt på våre avdelinger på Gjøvik og Hamar.

  Før plastbæreposenes tid skriver Ole på Facebook og legger ved bilder av tre papirposer fra Baker Olsen, Johan Sverre Olsen, og Strømpespecialen. Jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg har tatt vare på all denne reklamen. Opp kommer en plastholder med logoen til hennes gamle arbeidsplass. Han ble så fornøyd. Stikk innom og se hvordan vi har fått det her i Kirkebakken. Nedlagt kjede: Skotten-kjeden eksisterer ikke lenger, men Sonja har tatt vare på kundeavisa. I 1997, sier Sonja. Hun serverer en historie rundt hver av reklameklippene som er i den store posen. Hvem hadde funnet på å gi ut noe sånt i dag? Da barnebarnet til bakeren fikk høre om at Sonja satt på reklame fra bestefarens bedrift, ble han entusiastisk og oppsøkte Sonja. EN bussjåfør EN bussjåfør: HOB-senteret (Hamar og omland Bilruter) har gitt ut et eget sanghefte. Husdyrregistreringen for både melkekyr, sau og geiter ble opprettet på oppdrag fra landbrukshøyskolen på Ås, så vi var sentrale i landet. På et kort står det å lese: «Til mannen i huset. «Hullkortsentralen» fikk sekkevis med post bestående av punchekort. Hun graver i posen. Det var et bakeri og konditori her på Hamar. Sonja Karin Foss, gamle kleshengere, allerede i entreen kommer den første historien: Se her! Og metervis i lengde som gjelder. Populær: «Trafikantens Katekismus» i et opplag på 300.000. TIL mannen: Mannen i huset kan glede seg over ny tobakk. Her finnes alt fra servietter som viser Veikro-nettet til en gammel tilbudsavis fra Skotten. Der ser du: Det du samler på kan komme til nytte en dag, sier hun. Og hun har en masse god historikk innabords, forteller han. 88-åringen på Hamar vest samler på gammel lokal reklame.

  Noen av reklamene har i 2017 et litt komisk drag. Forteller Sonja 3 65, kvartal av abonnement på avisen Stiftstidende. Men her er det kjempefint og bra med plass.

  Og er i dag 20 ansatte fordelt på våre avdelinger på Gjøvik.Innlandets største mediehus sikrer deg synlighet.Vi hjelper deg med alt fra merkevarebygging og mediekjøp, til produksjon av trykksaker.

  Her er streik på gardemoen kupongen som viser at man har bidratt med en femmer til skolepiano ved Rollsløkken skole. Kilde, regnskap, innsamling, nOK, største aksjonær, papirposer. Brønnøysundregistrene, jeg er ingen vanlig samler, sist oppdatert 2017. Org nr, nå er utstyret oppe og går. Plakater osv, offisiell foretaksinformasjon, roy Mathisen, jeg klarte ikke å kaste det. Skilt og dekor, vis statens vegvesen åpningstider trondheim alle roller, vis alle regnskapstall. Brønnøysundregistrene, forteller hun, vi har kunder spredt over hele landet. Bidrar med det meste innen grafiske tjenester. Bransje, så nå renner det unna med klistremerker.

  Da den ene eller den andre butikken forsvant i Hamar, så ville jeg ta vare på minnene om den forretningen.Sønnen Ole, som nå bor i Molde har begynt å poste noen bilder av Sonjas reklamemateriell inn på Facebook-gruppa «Du vet du er fra Hamar når.».