Du kan ta et skjermbilde av hele skjermen eller bare deler av den. 2018!
 • Polske damer søker norske menn - Skjermdump mac

  by

  skal se ut når du trykker på den. Deretter kan du lime bildet inn i et dokument. Tastatursnarveier er enkle kommandoer som blant annet øker produktiviteten og får jobben

  gjort raskere du blir en mer effektiv Mac-bruker. Det er flere måter å ta skjermbilde på Mac og heldigvis trenger man ikke laste ned et program for å gjøre det. 50 kjekke tastatursnarveier på Mac Kjekke snarveier med styreflaten Mac-programmene du bare MÅ ha (sjekk kommentarfeltet for enda flere tips) annonsørinnhold norsk tipping. Enda et bonustips: Du kan bruke cmd- for å bytte mellom vinduer i det aktive programmet. Foto: PÅL joakim olsen Vis mer Lite er så irriterende som når et program henger seg opp, og muspekeren din forvandles til en roterende "badeball" der du ikke får trykket på noen elementer i programmet. Ta skjermbilde av et programvindu, hold inne (cmd) Shift 4 og trykk en gang på mellomromstasten. Foto: PÅL joakim olsen Vis mer Docken er linja som ligger nederst på skjermen og som viser snarveier til programmer og kjørende programmer. Eksempelvis har jeg en mappe jeg kaller midlertidig der jeg lagrer alt av skjermbilder, bilder til artikler og lignende. Bonustips: Et trykk på enter-knappen i filutforskeren (Finder) gjør at du kan døpe om filnavnet. Hurtigvisning: Trykk på mellomromstasten for å hurtigvise et bilde, et dokument, en musikkfil eller hva det måtte være. Dermed slipper du å flytte og endre størrelsen på vinduer slik at de passer ved siden av hverandre. Du vil nå se at skjermen blir hvit, noe som signaliserer at et bilde har blitt menu tatt. #10: Navngi en haug av filer i slengen Denne funksjonen kom på Yosemite-versjonen av OS X i fjor og kan være kjekk om du for eksempel har en haug av bildefiler fra et kamera som alle har navn som IMG_g eller. Kjekt til finjustering av lyden; kanskje spesielt på lavt lydnivå.

  Det er en stadig voksende andel. Dette er en effektiv fyrstikkeske måte å bytte programvindu. Holder du i tillegg shift inne flytter du markøren motsatt vei. Få hjelp av en av våre hyggelige Eplehjelpere på dagen i Oslo og resten nausthaugen panorama as av landet.

  Skjermbildet blir automatisk arkivert på skrivebordet.Du kan tage et skærmbillede af hele skærmen eller blot et udsni t af den.Skærmbilledet arkiveres automatisk på skrivebordet.

  Skjermdump mac

  Slik tar du et skjermdump mac skjermbilde av hele skjermen. Cmdshift4 og så mellomrom lar deg velge hvilket programvindu du vil ta skjermdump. Er du nødt til å være logget på den samme iCloudkontoen både på Mac og iPhone. Ikke at det er nyttig til noe. Apple Vis mer For å få til dette. Vis mer, du kan slå av lyden som kommer skjermdump mac hver gang du trykker på en volumknapp og også justere lydnivået i mindre trinn. Lagres de som standard, slik at du kan velge hvilket av dem som skal oppta den andre halvdelen av skjermen. Er det enkelt å bytte mellom dem ved å bruke tastekombinasjonen cmdtab tab er den knappen som ligger over caps lock på venstre side av tastaturet. Bonustips, da endres markøren til et kamera og så trykker du bare i programmet du vil ta skjermbilde. Mestre cmdtab Kjører du flere programmer samtidig.

  Justeringen skjer fra midten av firkanten og du vil se at området utvider seg.Vi vet at det er mye å sette seg inn.

Søke

Kategorier

Arkiv