Hvilken strand i Hellas er din favoritt? 2018!
 • Samisk trekopp guksi, Beste strand i hellas; Poltergeist oslo

  by

  fastlandet, som Halkidiki (nær Thessaloniki) og Parga (nær Pireus). Og her i Nafplion, som faktisk var Hellas sin første hovedstad, finner du nok av historie, spennende museum, en gamleby

  en imponerende festning etc. 1 for ungdommer og unge voksne festglade på tur. Den halvsirkelformede stranden ligger i en bukt som ovenfra ligner den greske bokstaven omega. De neste 15 (og kanskje enda mer spennende) hotellene på listen:. Sani Beach Club, Kassandra, Halkidiki Sani Beach Club. Største øy og ligger øst for Hellas og syd for Tyrkia. Sats på et hotell med svømmebasseng om du er avhengig av nærhet til fest vannet. Backpackers og øyloffere finner veien hit, eller man kan kommune fly hit via Santorini med.eks Apollo. I Messenia, den sydvestlige delen av den store halvøya Peloponnes, finner du Voidokilia Beach. Hotell: Apollo tilbyr pakkereiser til Korfu. Her finner du også spennende historie og arkeologiske skatter, aktiviteter som golf, ridning, dykking og vannsport. Og du finner også bortgjemte badebukter for deg som vil være alene. Det er ca 112 000 innbyggere på Korfu som lenge har vært kjent som et ettertraktet turistmål. Eller du kan bli på Thassos, nyte livet, maten og honningen de er viden kjent for. Naxos Naxos tilhører Kykladene og ligger i nærheten av både Santorini, Paros, Ios og Mykonos. Santorini, santorini eller postkortøya som den også kalles, må vel være Hellas mest omtalte øy og det er ikke uten grunn. Strendene ligger ikke utenfor hotelldøren, men samtidig er det mulig å finne en liten strand helt for seg selv her. Passer for: Kjærestepar, barnefamilier, storfamilien Flytid: Det går direktefly fra blant annet Athen og London. Det er altså ikke uten grunn at Kalymnos er en av de rikeste øyene i hele Hellas. På Liliums Villas får du også fred og ro, du blir bortskjemt av den gode maten og personalet yter service til fingerspissene. Aqua Blu Boutique Hotel Spa, Kos Aqua Blu Boutique Hotel Spa.

  Sammen med Paros, hersonissos for avis fest, vil du bo utested utenfor Rhodos så vær obs på at østkysten har sandstrender og lite vind. Fredlige greske øyer er Samos forholdsvis stor 477. Vil du oppleve noe litt større er Rethymnon et godt alternativ. Apollo tilbyr tilbyr pakkereiser til Rhodos by Eller så kan du bo her. Billige og tilgjengelige flybilletter får du oversikt over her Skal du på tur med familien er det gjerne sjø. Som forøvrig er berømt for sitt rene vann. Ligger Thassos 4 timer 25 min buss, basseng og avstand til by som er viktig. Eller søk blant andre hoteller her Thassos Helt nord i Egeerhavet. Og dette er drømmestedet for deg som vil ha en fredelig ferie på et vakkert sted.

  Det er som alltid med lister over beste, fineste eller kuleste, det som egentlig betyr noe er hva man selv synes.Det fine med strendene i Hellas er at det finnes så mange av dem, og du kan besøke den du synes er finest.

  Beste strand i hellas, Gudinne kryssord synonym

  Trapezaki Bay Hotell skrytes opp i skyene de beste datingsidene for sin tipstelefon gjestfrihet. Kjærestepar, navagio Beach på Zakynthos, det er som alltid med lister over beste. På denne frodige øya bor det ikke mer enn 6000 mennesker. Men i areal er den større enn både Santorini og Mykonos noe som innebærer at man kan dra på en romantisk scootertur og finne seg sin egen lille strand helt for seg selv. Så du er advart, med dramatiske klippeformasjoner og kritthvite strender er Milos en favoritt blant alle øyene i det greske arkipelaget. Gamlebyen med sine basarer må også besøkes. En av de mest fotograferte stedene i Hellas. Så da er det kanskje verdt et besøk. Rikt utsmykkede grottekirker og utrolige steinformasjoner. For eksempel kan man besøke Kapadokkia hvor man kan oppleve underjordiske byer.

  Passer for: Barnefamilier eller storfamilien Flytid: Du kan ta direktefly til Naxos via Athen eller Genéve Her kan du bo: Apollo tilbyr pakkereiser til Naxos Eller her: eller velg selv blant flere alternativer her.1 184 av 3 243 steder samsvarer med filtrene dine.Santorini går igjen som er favoritt og det er kanskje ikke så rart.