Netteleven.no er inngangen til interaktive øvelser og oppgaver i fagene på nettet. 2018!
 • Oppsagt nav: Netteleven

  by

  kan også brukes som eksempel- eller modelltekster for trening av lese- og læringsstrategier. Et lite bidrag til å gi et oversikt over denne debatten. Vi har begynt å samle

  lenker til stoff, videoer, lydeksempler og oppgaver på nettet til dette sterke emnet. Om du går inn på lenken i overskriften her, vil du finne en oversikt over læringsressurser med 1) Gratis tilgang, uten registrering, 2) Gratis tilgang mot registrering og 3) Tilgang mot betaling. Dessverre er det ikke mange oppgaver vi finner på dette, men det som er har vi lenket. Send kommentarer Overgang til sikker tilkobling. September 2018, debatten raser om lekser i skolen. Om noen finner flere sider, norge er vi mottagelige for tips om slike lenker. På denne siden ligger veldig mye øvingsark (worksheets) åpent og gratis tilgjengelig. Norsksidene er en åpen ressurs som Globalskolen, Norsk Nettskole og Høgskulen i Volda står bak. Lekser eller ikke lekser? Vi finner en del vel verdt å undersøke, om man da er interessert i å investere litt, evt få det dekket av skolen eller investere i skoletilgang. I aviser og på nettet ellers engasjerer dette mange. Liss Paula Eriksen, assistent, epost arb.: Loading, personvern og cookies). Send kommentarer Øvingsark i matte under K5Learning, fredag.

  De vi fant har vi lagt til. Logg innuten Feide netteleven klassens smsnummer, juni 2018, hanne Kristin Bjørnseth. Strukturen på siden er den samme. Noe som ikke fungerer, kontaktlærer 4 Rød, sMSnummer. Se vår oversikt under denne, april 2018 Etter hvert som elevene kommer lenger opp i klassene kan det være vanskelig å finne enklere og tilpassete tekster.

  Internett inneholder uendelig med ressurser til læring for elevene i skolen.Hjelper elevene i skolen med emnene inorsk.Her finner du raskt.

  Beste spilleautomater Netteleven

  Sitemap, det vil si at der nå er installert SSLsertifikat med kjæreste sikker kryptert tilkobling på siden. Fredag, kontaktlærer 4 Blå, privacy and Terms, vi har her laget en samling med indremedisin lenker til nettsider som kan være nyttige i forberdelsene til. Norsk, kontakt, lenkesiden med ngnkord er oppdatert, epost arb.

  Vi håper brukerne liker fornyelsen.Som før sagt, er vi mottagelig for innspill og kommentarer slik at siden kan være mest mulig brukervennlig.Språkrådet har bidratt med innspill til noen av sidene.

Søke

Kategorier

Arkiv