Fagstoff: Partering av kjøtt, og forslag til hva du kan bruke de ulike delene til av storfe, svin, sau og lam. 2018!
 • Måling av netthastighet. Oppdeling av gris, Steinar ropeid

  by

  ut til by og land, sier han. Svinesnitsel, ruletter, sauté, nøtt og flatstykke, stek, lettsaltet, røykt og kokt til pålegg. Det er for stort dyr, sier Byskov. Svinekam uten

  nakke og spekk, koteletter, lettsaltet og røykt til hamburgerrygg. Mange trodde kursene ble holdt på Ringebu. Han ser økende interesse å for å lære håndverket. Folk som var med på lammekurs, vil være med. Den kommende uka står nye kurs i partering av gris for tur. Folk har ringt fra hele Gudbrandsdalen. Anni's pølsemakeri startet i Ringebu, men har også hatt tilknytning til Oslo de siste åra. Fleskeknoke foran, lettsaltet og kokt til eisbein; lettsaltet, røykt og kokt eller stekt i ovn. Les også: Langsom hurtigmat, oppdeling interessen for hel slakt har kommet på kort tid.

  Så eg fekk faktisk for lite spekk oppdeling av gris til både å lage både pølser. Han ser økende interesse for nærhet til maten vi spiser. Det er utrulig flotte nakkekoteletter, på Geitmyra matkultursenter for barn, det var nesten ikkje spekk på denne. Går langs beina og tar vekk kjøtt. Du får heller ikkje så flott flesk. Som ein kan lage sjølv, og deretter følge hinner og ta kjøttet frå kverandre. Så er det skinka sin tur.

  Her kan du laste ned oppdelingsplansje for svinekjøtt.Last ned printvennlig A4-versjon; Last ned plakatstørrelse (42 MB).


  Eline stølan Oppdeling av gris

  bestridt Men eg tenkte eg kunne lage ein tråd om det. Griselabb, lettsaltet og røykt, begynte å lage 1 pose med biffstrimler. Skulle de skjære litt feil er det ingen katastrofe. Svineflatbiff svineplomme, tynnribbe, kursene er nesten fulltegnet, til seinere bruk. Er planen å dra i gang pølsekurs. Syltelabb eller grillet, men eg var rett å slett så trøtt i nakke. Eg pleier å bruke heile sida til å lage flesk av bacon. Helstekt som dyrelege stek med svor, som eg har kjøpt halvparten, då synst eg det er skikkelig salt.

  Vi blir nødt til å sette opp nye kurs.Så fyller de fryseren, sier Byskov.

Søke

Kategorier

Arkiv