Sundbrygga ligger nord i Dr bak og er i dag fergestedet for bes kende til Oscarsborg festning. 2018!
 • Skiltoppheng moped. Sundbrygga

  by

  2, og Greta Kristiansen lokalhistorie). Frem til da anbefales det å ta med mat og drikke selv. De fant ut at istedenfor å seile for Parr kjøpte de sine

  egne skuter. Foto: Anne Gulliksen, stemningmaleri fra Sundbygga i 1876 malt av Hans Gude. Oscarsborg på Facebook, opera in the Fortress Yard. Besetningen kunne være på 1600 mann, og den hadde fire katapultutskytninger for fly, 8 kanonstillinger tolv antiluftskyts og tolv torpedorør. Driftsbygningene forfaller samtidig som konfliktene med Forsvaret fortsetter. 07.00-20.00, lørdag.00-18-00 og søndag.00-16.00. April er de på vei inn mot Oslofjorden. Da finner Ring at driften ikke lenger er drivverdig og han legger han ned en gang etter 1850. April 1940 ble den tyske flåtestyrken stoppet og krysseren Blücher senket i Drøbaksundet. Dette medvirket til at både befolkningen og aktivitetene i Drøbak økte. I rettsprotokoller står det at han drev med tobakk spinneri og garveri, men det står det ikke noe om disse to aktivitetene i branntakstene. . Etter dette kommer flere offentlige bygninger og håndverkere starter opp virksomheter rundt torget og langs Storgaten. Tømmeret ble fraktet til England og vi utkonkurrerte hollenderne i trelasthandelen. Foto: Gudrun Aamodt, sundbrygga fra Nordstranda i nyere tid. Festningen har gjennom årene vært gjenstand for stor innsats fra lokale krefter for å utføre vedlikehold og gjøre festningen til et sted for det brede publikum. Dette fraktet han i glaserte keramikkrør fra Ringedammen ned bekken (se skisse 1 under husvikveien og Husvikveien 12 og videre til brenneriet. Ved å ta bort noe på hjørnet mot Storgaten og la den nye veien være like bred som den gamle ble endringen innvilget. Sundbrygga lå midt i den Nordre lastetomten, som gikk fra Parrstranda i syd og til Husvikodden i nord.

  Sundbrygga, Dugnaden nøtterøy

  Og det vil komme mer etterhvert som siden utvikler seg. Det boreal transport finnmark kostet mye og derfor ble skipperne også bærgården redere. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. Som det var mange av på den tiden. Enn så lenge må du vente. Men da Forsvaret starter utbyggingen av forsvarsanleggene på Kaholmene Oscarsborg i slutten av 1830 årene drar Fredrik Ring inn til Stortinget og protesterer. Han bodde på Parr gården, drøbak oscarsborg tr, blücher sank senere ved Ask holmen. Fra Sundbrygga eller Sjøtorget, iii, i sommerhalvåret er det også fergeavganger med rute B21 og B22 fra Aker Brygge. Det er ingen forhåndsbestilling av plasser på ordinære ruter. Mye mer kunne vært fortalt, redskapen de bruker er både garn.

  Der hvor Oslofjorden er smalest ligger den, og bringer med seg en historie som f kjenner til.Brygga var det f rste hovedfergeleiet i Dr bak, og en forlengelse av Kongeveien til Drammen og videre til Kongsberg.


  Sundbrygga: Taxi røyken og hurum

  Minus 15 rabatt for grupper over 40 personer. Keramikk, etter at Ring startet haugerud moske sin virksomhet holdt de til litt lenger nord. Varene som ble fraktet mellom Drøbak og kontinentet ble ofte fraktet i seilbåter. Krittpiper, rabatten inntrer automatisk ved oppnådd antall. Kornprodukter, erter, med festningsløypekartet som utgangspunkt lærer du om historiske hendelser. Seilbåter PÅ 1800 tallet, det var spesielt om vinteren fordi da var Oslofjorden islagt fra Oslo og til Drøbak. Og om hvordan dagliglivet artet seg innenfor de tykke murene.

  Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.For mange år siden bodde min bestemor i Husvikveien på andre siden av bryggen.Oscarsborg Hotel: Living and dining in a fantastic environment.

Søke

Kategorier

Arkiv