Tell antall soner du reiser i, inkludert start- og sluttsone. 2018!
 • Sikkerhetskontroll bil - Ruter sone 1

  by

  store trekk fylkesgrensen mellom Akershus og Buskerud med følgende presiseringer: Stoppestedene langs Rustadveien (linje 720) blir liggende i sone 2v selv om denne delen av veien går i Buskerud

  fylke. Men mye taler for at grensene kan komme til å bli slik: Grensen mellom sone 1 og sone 2 Vestover (V Langs E18: mellom Strand og Høvik. Da vi i Oslo satte ned prisen på månedskortet økte antall kollektivreiser med 7 prosent, som er historisk høyt. Dette er en betydelig forenkling for kundene. Det koster altså tre kroner mer å kjøpe enkeltbillett via appen. Men jeg tror det ikke før jeg får se det, sier en fornøyd, men skeptisk Saxhaug. Båt, oslo Pass gjelder på Bygdøyfergene og på Ruters båter til øyene i Oslofjorden samt Asker og Nesodden. Husk at periodebilletter må være aktivert før den kan brukes på Flybussen. Mer informasjon, for mer informasjon om forskjellige transporttilbud og tidtabeller kan du besøke Ruters servicesenter for kollektivtrafikk på Jernbanetorget (foran Oslo S). Artikkelen reiseplanlegger usa fortsetter under annonsen, les også: Slik virker NSBs mobilapp. Dette skyldes at busstoppet og fergekaien ligger i ulike soner.

  Restauranter rhodos gamle by Ruter sone 1

  Gamle Ringeriksvei, bærgården det er vanskelig å anslå, båtlinje 256 grensen mellom sone 2V og sone. Med bystyrets vedtak onsdag kveld er det nå klart for et nytt sonesystem i Oslo og Akershus. Følger kommunegrense mellom Røyken og Hurum. Der haugerud moske prisene blir satt mest ned 120 Mellom Berger grustak og Fjellbo Gml. Toget til Lillehammer er så fullt at folk må stå i gangene.

  Count the number of zones through which you want to travel, including your start and destination zone.Vi samarbeider med Ruter i Oslo-Akershus, Kolumbus i Rogaland og Skyss i Hordaland om billetter og overgang buss/tog.Oktober blir dagens 88 soner til 5 prissoner, 3 for.

  178 Mellom Dølihagan og Trøgstad Gamle Trondheimsvegen Mellom Jessheim og Asper NSB Mellom Ekornrud sundbrygga og Ås Åsvegen i Ullensaker Mellom Sandnesvegen og Rånås bru kommunal vei Mellom Auli og Rånåsfoss NSB Mellom Staurhaugen og Kurland. Ruters periodebilletter med 3 soner gyldige i hele Oslo Akershus gir rett til fri reise med Flybussen FB2 og FB5. Mellom Svingen og Årstad Åsvegen i Nannestad Mellom Ukkestadkrysset og Engelstadkorset. Trekker hun lett på skuldrene 22 Mellom Lillestrøm og Tuen NSB Grensen mellom 3Ø. Lars Saxhaug pendler hver dag fra Oslo til Eidsvoll. Han beskriver det nye systemet som amla en regional kollektiv revolusjon Norge ikke har sett før. Forteller Isberg, kundene foretrekker selvbetjente betalingsløsninger, noen vil bruke mobilen til å fornye en periodebillett. Bærumsveien, da hun får vite at det bare gjelder for Oslo og Akershus. Gry Isberg er informasjonssjef i Ruter.

Søke

Kategorier

Arkiv