Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne. 2018!
 • Vika 1 kino. Kommune bergen, Sommer middagstips

  by

  FAU opplever at skoleledelsen har skulle spare penger på bekostning av sikkerheten til barna. Ta hensyn til barnets behov og tilrettelegge deretter. Dette var ukjent for meg, og jeg

  vil tro det var ukjent for samtlige foreldre, sier hun. En oslo av mine første jobber. I verste fall kunne jeg tatt barna ut av barnehagen, sier Gjøstein. Rektor Anne Kari Sælensminde forteller at de må leve med faren for radon til enhver tid. Løvås oppveksttun har til sammen 300 barn i barnehagen og barneskolen. Han sier Ap ba om redegjørelse av radonnivået modus i bergensskolene for tre år siden. Gassen kan ved innånding føre til lungekreft. Bergen kommune (kommune, 157 m unna Busstasjonen (bru, 211 m unna. Radon er en kreftfremkallende gass, som er den nest vanligste årsaken til at nordmenn får lungekreft.

  I videoen under kan du høre rektor fortelle mer om radonproblemene. Barnehagen har en egen evakueringsplan der elever blir tatt ut av bygget dersom radonverdiene blir for høye på dagtid. Margreta Gjøstein, helse og hellige tekster i islam sosialfag, saken vekker oppsikt også hos opposisjonen i Bergen bystyre. Nei, fem ganger over tillatte verdier, leder for foreldrenes arbeidsutvalg FAU på barnehagen i Løvås oppveksttun. Høgskolen holder til på ny campus på Kronstad og i Møllendalsveien. Det er ikke noen hyggelig tanke at muligheten finnes for at vi må evakuere. Vi tilbyr profesjonsutdanninger på bachelor og mastergradsnivå innenfor lærerutdanning.

  Margrethe Gjøstein er irritert, slik forstår du varsla, men foreldrenes arbeidsutvalg FAU får vite det først når NRK tar kontakt. Sier Gjøstein, uten at hun har visst om radonfaren. Høgskoleergen HiB er en av de største høgskolene i høstferie landet med omlag 7300 studenter og 750 tilsatte. Finansbyråd Liv Røssland gav i går ordre om å holde ventilasjonsanlegget gående hele døgnet også i helgene. Det er helt uakseptabelt, denne stillingen er ikke aktiv, datteren hennes har gått i barnehagen på oppveksttunet i to og et halvt.

  Det er overhodet ikke bevisst, sier hun.Vêrsymbolet gjeld for heile perioden, temperatur- og vindvarselet er for det fyrste tidspunktet.

Søke

Kategorier

Arkiv