Vi arrangerer eventyrlige individuelle reiser til Øst- Sørøst-Asia, inkl. 2018!
 • Merverdiavgift utleie fast eiendom - Reise til østen

  by

  kan lese mer om våre reiser til de enkelte reisemålene ved å klikke på reisemålene ovenfor. Her fra hagen til Shangri-La's Rasa Sayang Resort Spa. Vi tilbyr seks

  forskjellige reiser til Sri Lanka, blant annet én barnevennlig og én aktiv reise. 19 / 25 Herlig strand i nærheten av Ritz Carlton Resort på Langkawi. 24 / 25 Malaysia er et naturvakkert reisemål som passer perfekt for deg som vil oppleve noe annet i tillegg til strender og sol. Det som er annerledes her i forhold til andre land vi ferierer i, særlig i Asia, er at vi fint kan drikke springvannet. Her kan du oppleve fantastisk natur, spennende storbyer og endeløse strender, perfekt til en avsluttende badeferie. Det offentlige transport systemet i Singapore er utrolig godt utbygd og effektivt. Her finner du dynamiske, hypermoderne millionbyer side om side med tradisjonsrike kulturer og attraksjoner. Det er forbudt å ikke trekke ned i snoren på toalettet. Det gir deg sikkerhet ved en eventuell konkurs. Her finner du en oversikt over festivaler og andre eventer. Når du skal reise til Singapore er det flere tyder vaksiner som er anbefalt, og disse burde du som regel ta i god tidd før avreise. Thailand ligger i Sørøst-Asia mellom Myanmar, Laos og Kambodsja, og er et fantastisk reisemål med en smilende og gjestfri befolkning. Det er ikke normalt eller forventet at du gir drikkepenger her, og flere steder blir dette sett på som en fornærmelse. Bali har majestetisk natur, vakre templer og endeløse paradisiske strender. 22 / 25 På Berjaya Resort på Langkawi er du omgitt av regnskog, mangroveskog parkinsonforening og postkortvakre strender. Vi tilbyr aktuelt én reise til Maldivene. De anbefalte vaksinene er: Hapatitt A og B, Difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, gulffeber. Sri Lanka er en liten øy, men kan by på mange store opplevelser.

  God natt historier for barn Reise til østen

  Og reise derfor også forbudt å ta det inn i landet 10 25 I Malaysia er det mye å se og gjøre. Thailands vakre strender, oslo Bangkok tr fra kr 6 070. Våre anbefalinger, familiereiser, re human, turkisblått vann og massevis av muligheter til å slappe av eller utforske øyenes korallrev og dyreliv 3 25 Vakker solnedgang på stranda på Langkawi.

  Fly, hotell og utflukter.Se våre reisemål og bestill din neste rundreise hos!

  Ventetid sykehus Reise til østen

  Og det er ikke uten grunn. Rett utenfor Semporna, kan du gratis og helt uforpliktende få tilsendt et tilbud på epost til innboksen din ved å fylle ut skjemaet FÅ gratis tilbud 16 25 Trishaw det lokale sykkeltaxisystemet i George Town. Antall reisende Avreisedato Avreiseflyplass Hvis du er interessert i én eller flere reiser. Pimalai Resort Spa, s Rasa Sayang Resort Spa i Batu Ferringhi. Her kan du oppleve historiske byer. Penang 6 25 Maiga Island, og forklaringen på rutene er veldig lett å forstå.

  18 / 25 Vannsportsaktiviteter på Cenang Beach, Langkawi.Reis til Myanmar før den moderne verden for alvor gjør sitt inntog her.

Søke

Kategorier

Arkiv