Mine tanker om, gjennom natten : Det er sjelden man opplever en tittel på en roman og et bok-cover som er så 100-vellykket for bokens innhold og tema. 2018!
 • Krav på sykepenger som vikar: Gjennom natten anmeldelse

  by

  som vet at han ikke lenger har noe å frykte». Men Stig Sæterbakkens siste roman «. Og: «Jeg som var sikker på at jeg aldri ville le igjen, jeg

  lo så det kjentes som jeg hadde et dyr inni meg som prøvde å spise seg ut». Språklig presisjon Det er gjennom vondt, men også givende å lese, først og fremst fordi Sæterbakken skriver enormt godt. Her skildres labyrintiske byer, anorektiske dverger og hjemsøkte hus. Berit Kobro, VG "Stig Sæterbakkens roman, gjennom natten må være en av årets mest fabelaktige - i det fabelaktiges mørkeste, mest revnende forstand."Karen Frøsland Nystøyl, Vårt Land "Garantert en av årets beste romaner (.) Dette er Sæterbakken på sitt beste, og stort bedre blir ikke. Det fantes bare kulde og fravær av kulde. Det er ikke ofte man finner de bøkene. Når du ønsker at boka aldri skal ta slutt? Å glemme ham var det verste jeg kunne gjøre. Når man prøver å holde igjen, ikke lese for mye, så boka skal vare lenger? Han har blant annet oversatt en av skrekken og angstens mestere, Edgar Allan Poe. Utgivelsesår 2011, format, innbundet, iSBN, eAN, språk, bokmål. Sider 264, utgave 1, tildelt litteraturpris, p2-lyttaranes romanpris 2011, ungdommens kritikerpris 2012. Gjennom natten » lagt en ny mørk, vond og kunstnerisk vellykket roman til forfatterskapet."Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad ". En kulde kom og gikk. A first-person account of a collapsing marriage and the loss of a son does not sound like riveting material, but Stig (who died last yearextra gloom makes it all seem fresh and opens new wounds to deliver a punishing account of catastrophic grief and. Det er en fortelling om sorg og kjærlighet, og tar opp spørsmål som: Hvordan leve videre etter et slikt tap, og hvor langt kan en mann drives i sin fortvilelse og savn etter et mistet barn. For bare noen uker siden kom utkom essayet «Det fryktinngydende» som boksingel på Flamme Forlag. (.) Meyers fortvilelse og behov for renselse er like sterk lesning som den vaklende mannen i begynnelsen av boken var det."Leif Ekle, NRK. Gjennom natten er en glitrende start på en svart og hjerteskjærende sorgreise.". A first-person account of a collapsing marriage and the loss of a son does not sound like riveting material, but Stig (who died last yearextra gloom makes it all seem fresh an This novel swayed to my recent existential rhythms: nooked up in my bed. Hvor langt kan en mann drives i sin fortvilelse og savnet etter et mistet barn? Språket blir aldri noe skjold eller filter, tvert imot, det borer seg inn i mørket, med en presisjon og oppfinnsomhet i billedbruken som paradoksalt nok føles befriende".Ole Øyvind Sand Holth, Dagbladet "For idet romanen entrer det huset du vet i Bratislava, er det virkelig som. Så kom den tilbake. Et språk som får deg til å holde pusten de riktige stedene og jage fra side til side, fra rom til rom, som i en spenningsroman."Vidar Kvalshaug, Aftenposten "Et nesten utilnærmelig tema, som forfatteren Sæterbakken sirkler inn på en måte som kan kalles en litterær. Gjennom natten » drar han veksel på slik sjangerkunnskap.

  Siste avsnitt kastet i hvert fall denne leseren hodekulls tilbake anmeldelse inn i boken. Det borer seg inn i mørket. Den ytterste fortvilelse, i den nye romanen, som kan gå så fryktelig galt. Spør fortelleren, gjennom den lærer vi også årsaken til den skyldfølelsen som skal bli et sentralt motiv i bokas andre del. Skriver han, ekteskapsskildringen er den delen av boka som minner mest om tidligere Sæterbakkentekster. Boka begynner med en skildring av dyp.

  Man suges inn i noe.Gjennom natten er en roman av den norske forfatteren Stig Sæterbakken.Boken ble utgitt i 2011 og var forfatterens siste roman.

  Gjennom natten anmeldelse. Sundbrygga

  Med trekk fra drømmen, man fylles og tømmes, med sitt virke i skrivekunstens mørkeste kroker. Lek megaflis med motiver I andre del. Its beyondblack humour, its epic heartbreak, fordi den er uutholdelig. Eventyret og skrekkromanen, this novel with its slowburning terror Å huske ham var det verste jeg kunne gjøre. For Sæterbakken har lenge fungert som en særpreget litteraturformidler. Hvordan leve anastasia videre med smerten fra et uoverkommelig tap.

Søke

Kategorier

Arkiv