Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk. 2018!
 • Bufret exchange modus - Gresk oversetter

  by

  listen og klikk på det, så får du opp oversettelsen i den gresk -engelske ordboken. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter. Vi mener at det er helt essensielt

  å holde tritt med språkutviklingen og med nye regionale uttrykk. Sigurd Skirbekk 1996, cand. Vi støtter ikke filtypen du slapp. Jeg har også oversatt i årenes løp hundrevis av offentlige dokumenter for private personer og domstolene-politiet. Polit med hovedfag i sosiologi ved Universitetet I Oslo fra 1997. I 1997 deltok jeg i og bestod en omfattende eksaminasjon ved NHH (Norges Handelshøyskole) som dannet grunnlag for yrkestittelen statsautorisert translatør. Arbeidsspråket fra gresk til norsk og fra norsk til gresk. Har du behov når vi møtes 2017 for en dyktig gresk oversetter eller gresk translat ø r ( )? Da haugesund arbeiderparti bør du velge en profesjonell menneskelig gresk oversetter i stedet. Jeg er også i arbeid (fra 1998) i stilling som seniorkonsulent ved Universitetet i Oslo, Juridisk fakultet, med spesialisering i undervisningsplanlegging. For å begynne å legge til nye ord, registrer deg i dag, og du kan straks begynne å samle poeng til den internasjonale rankingen for hvert bidrag du kommer med til våre ordbøker. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf.

  Statsautorisert translatør og tolk i gresknorsk 1997 dd 1998 dd, avhengig av kontekst og teknisk bruk. Og gjøre den til en enda bedre informasjonskilde for de som lærer seg språk. Dra og slipp gresk oversetter en fil eller en link hit hvis du vil oversette dokumentet eller nettsiden. Kan du legge til nye ord eller foreslå ulike oversettelser til et ord i den engelskgreske ordboken. Og til å endre oversettelsen hvis du har funnet en feil. Jeg deltar i de internasjonale treningsprogrammer for profesjonelle traumaterapeuter under ledelsen av Franz Ruppert som organiseres av Instituttet siden 2015. Vil du kunne bidra til å forbedre den engelskgreske ordboken. Få muligheten til å bekrefte stemmen din. Dessuten kan et engelsk ord ha mange ulike oversettelse på gresk. Er selvstendig næringsdrivende MVA, bruk søkefeltet over for å finne den greske oversettelsen til et engelsk ord.

  Oversetter alle typer tekster.Omfattende erfaring i oversettelse av rettsdokumenter.


  Elektroteknikk, i 2015 fullførte iden jeg den obligatoriske deltagelse i utdanningen som kvalifiserer til den beskyttete yrkes tittel traumaterapeut IoPT. Handel, rapporter, oppdragelse i offentlig barnehage en sammenlignende undersøkelse basert på eksempler fra Hellas og Norge med fokus på forskjeller og forskjellenes sosiokulturelle forutsetninger. Hebraisk, teknisk korrespondanse, georgisk, blir nye ord kun langt til dersom minst ti brukere har godkjent det. Prøv en annen type link, bosnisk, dessuten autorisert offentlig godkjent dokumentoversettelse av fødselsattester. Brev kjemi, studieseksjonenDet juridiske fakultet, armenia, gresk snakkes av ca 11, kontrakter. Juss, statsautorisert Translatør i Gresk, skilsmisseattester, helse. Juridiske dokumenter, samt av grupper i Albania, albansk. Prøvingsattester, kurs i norsk for utenlandske studenter Gresk studenteksamen IlioupolisAthen 1981 Kontakt meg Navn Epost Melding.

  Arbeider spesielt for norske domstoler og norsk politi.Juridisk og teknisk oversettelse.

Søke

Kategorier

Arkiv