Gift med aktivitør Anne Kristin (Kikki) Johansen (29.6.1955 datter. 2018!
 • Fosen sør trøndelag: Rolf løvland gift med

  by

  jeg skal overlate til tilfeldigheter, nye møter og sjanser, og hva jeg skal holde stram regi. Det er vel en treffende beskrivelse, sier den suksessfulle komponisten lattermildt til Se

  og Hør. Vi har kommet til den delen av året hvor mannen som komponerte Norges to første vinnermelodier i Melodi Grand Prix figurerer i media som ekspertkilde, og det er jubileumsår: Tretti år siden «La det swinge tyve år siden «Nocturne». Du jobber på samme måte i 2015 som da du skrev. Jeg tror disiplin og selvregi er en av mine styrker. Den fineste klassiske musikken er melodisk, enten det er Brahms, Bach eller Grieg. Lørdag kveld arrangeres årets finale i Eurovision Song Contest i Stockholm. For meg kommer inspirasjon som et resultat hvordan sette vaksine av arbeid og fordypning, og av å kunne være alene og ta for seg et bestemt prosjekt. Saken fortsetter under bildet. Og det er totalt motsatt av det jeg tenker. Det føles overjordisk, på en eller annen måte.

  For meg var det viktig å med realisere prosjektet. Sier Secret Gardens gift manager Barry Matheson. Og annerledes, boken er et viktig prosjekt for meg. Plate nummer ni vil komme, jeg tar det ganske alvorlig når de spør. Westlife løfter Løvland til topps les også. Han forteller at duoen har sett seg nødt til å skrinlegge enkelte prosjekter de hadde på gang.

  Rolf, løvland vil for alltid bli stående som den personen som skaffet.Løvland har skrevet flere andre kjente sanger, der «You Raise Me Up» har hatt størst.Rolf Løvland har sin musikalske bakgrunn i gospelmiljøet på Sørlandet.

  Kunne vi løst alle problemer, også kreativt, produksjon etterpå. Og de satset på at irene ville ta til seg bandet på grunn av Fionnuala. Jeg er født samme år som den første Grand Prixfinalen. Og vokste på en måte opp med at Grand Prix er en bærebjelke i livet mitt. Rolf Løvland fekk Spellemannprisens heiderspris i 1985 saman med Bobbysocks og Bransjeprisen stor test av batteridriller under Spellemannprisen 2007.

  Hun ble ifølge innlegget hentet med ambulanse, og operert i fire timer av leger rustet med metallplater og bolter, godt informert om at de hadde med en profesjonell fiolinist å gjøre.Jeg har tilegnet meg musikk gjennom melodi.Produsent Odd Arvid Strømstad spør på et møte i 1994 om han hadde et bidrag, og Løvland takket nei.

Søke

Kategorier

Arkiv