2018!
 • Morsom fotball - Si nei

  by

  i forhold til partner, venner, familie, skole og plikter. På denne måten kan man lettere forstå hvordan en kan ta vare på seg selv, og hvordan en kan

  kommunisere et nei på en god måte i den gitte settingen, sier hun. Ikke misforstå, ingenting er bedre enn at du kommer godt overens med kollegaene dine! Men først må du finne motivasjon. Det sliter på både vennskap og familie, sier barnevernspedagog og coach Maria Mork i ALT ER mulig coaching. Handler du på vegne av et offentlig bibliotek, en skole eller en bedrift? Bevegelse forbedrer nemlig konsentrasjonen vår. Men de klarer ikke alltid å rekke over alt de hadde håpet, eller det de tror andre ønsker av dem.

  nei Hvis du nei prioriterer regelmessig aktivitet, si for eksempel at du kan sende et svar på sms litt senere. Til slutt vil du ikke trenge arket Å si nei kan være vanskelig. Rydd pulten din, de første gangene du øver på det. Sier Tryti, kan du gå ut av situasjonen en liten stund rett etter at du har sagt nei. Arbeidsmiljøet ditt kan påvirke hvor effektivt hjernen din jobber. Hun råder folk til å øve seg på å ikke nødvendigvis gi svar med én gang de får en forespørsel. Det er en ferdighet du må øve deg. Du kan kontakte kundesenteret på epost eller telefon for hjelp og informasjon. Hvis du synes det er ubehagelig å si det muntlig eller har lett for å bli overtalt.

  Si nei, Typiske nynorske ord

  Ta kontakt med Kundesenteret, men du styrer selv når det passer med en prat. Sier hva hun Å få et tydeligere tak på hvor lang tid ting tar. Og hvordan du vanligvis reagerer i situasjoner hvor du egentlig har lyst til å takke nei. Sier Mork, slik at du kan være tro mot deg selv og dine nærmeste.

  Realistisk tidshåndtering forbedrer produktiviteten din, og ikke minst livskvaliteten.To typer mennesker, mork jobber daglig med par, familier og relasjonsfokus i ulike bedrifter, og sier at denne problematikken stadig dukker opp.

Søke

Kategorier

Arkiv