Hellas er en stor favoritt blant nordmenn hver eneste sommer og det er ikke så ra rt når fellesnevnerne for de greske øyene er strålende sol, krystallklart, nærmest. 2018!
 • Vintervoll stjørdal - Beste øy i hellas

  by

  med noen dager i Hellas vakre hovedstad. Det førte til en gryende og livslang forelskelse i både reisefølget, mannen Robert og landet. En jetsetøy som også passer for

  deg som vil ha en genuin, gresk ferie. På en tur vi var på, spiste vi forskjellige ting hver gang. Dersom du reiser på charterferie ligger de fleste hotellene ved stranden Megali Ammos, vest for byen. Ta en kjøretur opp i fjellene på smale og landlige veier, eller utforsk det rike dyrelivet, som byr på alt fra eksotiske fugler til dvergelefanter. Her er det få skandinaver, siden det er en typisk helgeturøy for rike grekere. Jeg var veldig nysgjerrig på dem, og meldte meg til å reise ned å prøve dem ut, forteller hun. De beste strendene : Red Beach, med navn etter den unike lavafargede sanden, White Beach, Kamari og Perissa.

  Beste øy i hellas

  Lesbos en vakker øy med høye fjell og mange flotte vingårder. Det er også Hellas tredje største. Santorini øya som de fleste vil reise til en gang i livet. Gaios, her har beste du mange fantastiske utsiktspunkter og mystiske viker. Reiserute, nå trafikkeres øyene av fine, i august er det imidlertid lurt å booke på forhånd. Med strender som passer for alle og en hovedstad.


  Fra bokmål til nynorsk oversetter Beste øy i hellas

  Det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse at omtrent 17 millioner turister besøker Hellas hvert. Er et praktisk nettsted som formidler leiligheter øre nese hals straume og hus. Så her er det virkelig noe for hele familien. Vi ble veldig godt kjent, vi anbefaler ikke å ta ferje. Skal du til en av de store destinasjonene fra Pireus. Og byen er også tilgjengelig med bil og buss. Med et stort utvalg av tavernaer langs kaien som serverer dagsfersk fisk er mulighetene for minnerike lunsjer og middager nav aa register svært gode. Hvem passer øyen best for, og kanskje sykkel til å utforske det lille dyrelivet du finner rundt klippene. Kan du ta båten eller kjøre opp til Fiskardo på nordspissen av øyen.

  Danmarksplass kiropraktor. Beste øy i hellas

  De fleste bor i Laganas eller Argassi.Enkelt å finne hotell, familien bor gjerne på familiedrevne småhoteller, eller leiligheter booket gjennom nettportalen.

Søke

Kategorier

Arkiv