Sov med åpent vindu Du sover bedre om du har frisk luft på soverommet. 2018!
 • Betale omregistrering online - Sove med åpent vindu forkjølelse

  by

  lav temperatur. Mange sover med vinduet åpent, selv om det er mange minusgrader ute. Jo mer du fjerner av «kjekt å ha»-klær, jo bedre luftkvalitet får. Gurgle gjerne i

  5 minutter, flere ganger daglig. Når det er mye vind blir det gjerne unødvendig mye ventilasjon og varmetap, og når det er vindstille og varmt blir det kanskje for lite ventilasjon, forklarer han. Det er viktig å puste inn god inneluft, men det er flere måter å oppnå god nok ventilasjon på, sier Uvsløkk, som er seniorforsker på fukt og varme ved Sintef, til. Så hvis du har disse utfordringene er det bare forsikring å ta seg råd til det, sier seniorforsker på fukt og varme, Sivert Uvsløkk, til. Foto: Illustrasjonsfoto: iStockphoto Åpent vindu kulde fukt, forsker: Sivert Uvsløkk forsker på fukt og varme i hus. Midd er en vesentlig faktor for utvikling av allergi. Vis mer, god ventilasjon er viktig for å få ut vanndampen som avgis fra personene som sover, puster og svetter i rommet. Bruk lommelykt til å lyse under senga slik at du ser at alt støv blir fjernet. Støv holder på lukt og fukt. Ett åpent soveromsvindu kan suge varmen ut av hele huset. Likevel er det viktigere at du har god inneluft. Med balansert ventilasjon, mekanisk til og fra luft-ventilasjon, har du kontroll på at du får nok ventilasjon i alle rom hele tiden uavhengig av skiftende vær og vind. 15-18 grader i rommet til spedbarn er anbefalt. KAN være EN årsak: Fuktige rom gir oss søvnprøblemer, viser forskning. Dette er fordi varmen strømmer ut gjennom silje tilsluttende vegger, tak og gulv, fra varme naborom til det kalde soverommet og videre ut gjennom vinduet, sier seniorforsker på fukt og varme ved. Dårlig inneklima: Fukt fører lett til mugg. LES også: Luktene du bør ta på alvor.

  Sove med åpent vindu forkjølelse. Sikkerhetskontroll bil

  For sove med åpent vindu forkjølelse det første kan du få bukt med fukten ved å ventilere mer. Er å drikke et halvt glass vann med eplecider eddik oppi. Dudere har spennende tider i møte. Gjelder disse funnene også om fuktigheten kommer sove med åpent vindu forkjølelse utenfra.

  Du kan heve temperaturen, sier Kai Gustavsen til, er det et dårlig tegn. Ulempene med å lufte for lenge er at soverommet risikerer å bli totalt nedkjølt og kalde vegger mot varme vegger kan føre til kondens medisiner mot kols og muggsopp. Men vi skal være litt forsiktige med å lufte for lenge.