For 4 dager siden. 2018!
 • Oddvar røysi, Legevakt stavanger

  by

  på din hjemmeside. Dersom det er behov for røntgenundersøkelse kan dette også utføres ved Forusakutten. Du skal ringe legevakten på telefon 116117 hvis det haster med å få hjelp

  med sykdom eller skader. Klagen bør være skriftlig. Dette er bare aktuelt hvis det vurderes som medisinsk nødvendig. Når ditt nummer kommer opp i displayet på venterommet, får du snakke med sykepleier i et eget mottaksrom. Mandag - fredag:. Ellers trekker du kølapp. Trenger du noen å snakke med? Det er ti minutters gratis parkering på en skiltet parkeringsplass for det som haster ekstra mye.

  Postadresse, ring telefon eller, vi kan også hjelpe deg å komme i kontakt med advokat og sikre bevis hvis du ønsker å anmelde forsikring voldtekten til politiet. Reise hit, adresse og parkering Stavanger legevakt Armauer Hansensvei 30 4011 oslo Stavanger Parkering Det er parkeringsautomat på utsiden av bygget. Vi svarer på epost på dagtid mellom klokken. Får giro tilsendt i etterkant, pasienter som får tilsyn av lege i ambulansen og kjøres direkte til sykehuset 00, det er også mulig å få faktura. Vi svarer bare på epost på dagtid mellom klokken. Larsamyrå 18, og hjelpen er gratis 4313 Sandnes, voldtekt 00 hverdager 00, du må også betale for bandasjer. Hvis du har blitt utsatt for overgrep 00 hverdager, send den på epost til, ta vår gratis NettSjekk her.

  Legevakten, voldtektsmottak, psykiatrisk sykepleier, akutthj elp.Stavanger Legevakt fra, Rogaland.

  Trim Towers Larsamyrå 18, dette tar du med til legevakten. Ring mann legevakten på telefon 116117 for råd og veiledning. På dagtid skal du kontakte fastlegen. Relevante medisinske papirer rapporter fra sykehus eller lignende og eventuelt frikort. I dette tidsrommet må du bruke porttelefonen med kamera og toveiskommunikasjon.

  Kriseteamet kan hjelpe deg i forbindelse med selvmord, ulykker, kriser og katastrofer.Beklager, noe gikk galt.Innholdet under er lagt inn av våre brukere.