Lokalradio også kalt nærradio, er kringkasting av radioprogrammer innenfor. 2018!
 • Åpningstider taxfree sola flyplass. Nærradio trondheim

  by

  helhetlig gjennomgang av alle deler av den såkalte Tolga-saken. Nyheter Salget av elsykler ser ut til å ha nådd nye høyder i 2018, og flere enn noen gang før

  vil trolig benytte elsykkel om vinteren. Anbefalt: oslo OG akershus, her finner du NRJ, P5, Radio 1, Metro og mye mer. Nyheter Rovdata har trondheim i sommer testet om spyttprøver fra bittsår på døde husdyr kan brukes til å identifisere ulv. Sport Det har vært håndball-cup både på Røros og i Stjørdal i helga. Nyheter Trøndelag fylkeskommune har innvilget en søknad fra Røros Handelsstandsforening og vil nå sammen med Rørosregionen Næringshage utvikle den lokale handelen på Røros. Kultur Odd Nordstoga og en unik sammensetning av gjester og festspillmusikere skal under Vinterfestspill i Bergstadens 20-arsjubileum fremføre sin musikk, i en kammermusikalsk drakt og med arrangement skrevet spesielt for Vinterfestspill. Sport Lars Monsen har ambisjonene klare: Han skal vinne Femundløpet 2019. Nesten 36 000 i Oslo og Akershus lytter til denne kanalen på daglig basis. Det er oppdaget gjedde i tre vatn i Stjørdal, og tirsdag i neste uke starter Fylkesmannen i Trøndelag rotenonbehandling av Litj-Røstvatnet, Koltjønnin og Hakktjønna. Kultur Kjell Stedenfeldt har designet glassenglene til Kirkens Bymisjon i Trondheim. To av tre opplever utfordringer i seksuallivet etter brystkreftbehandling. Kultur Musikalen Sildeslaget i Hommelvik er basert på virkelige hendelser som fant sted en høstkveld i 1951. Hadde flere av oss brukt refleks, kunne tallet vært enda lavere. Sport Startskuddet har gått for Hommelvik Grand Prix. To leteaksjoner på kort tid. I statsbudsjettet for 2019 har satsing blitt til kutt. Det var bare noe av det vi fikk oppleve på Kimen Kulturhus over to dager med høstkonsert fra musikkelevene ved Ole Viig Videregående skole i Stjørdal. Nyheter Forskere og næringslivsaktører i flere land tester ut laserteknologi for å unngå skader i terrenget ved hogst. Rosenborg Nøkkelspiller måtte ut med skade, men lagkameratene hans fikset trondheim avansement til semifinale i cupen. Kultur "Gunnhild med det delte hjertet og forbannelsens vesen" heter boka Gunn Nyberg lanserer i neste uke. Det er imidlertid ingen hindring for idrettsgleden. Reversering av deler av sukkeravgiften og at formuesskatten på arbeidende kapital reduseres, viser at regjeringen ønsker å legge til rette for arbeidsplasser, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien. Kultur Like sikkert som at det blir tidligere mørkt, er det at nye trender ankommer butikkene. Nå står Oslo Spektrum for tur for de populære gutta. Formålet var dels å få en oversikt over utfordringene som har oppstått i den seinere tid, og å avklare om det er noe partene kan bidra med for å løse felles utfordringer eller bli enige om en vei.

  Publisert, restplass vi deler, lørdag er det feiring i Vikheim. Bandet Beist slapp sin første singel høsten 2017. DE store norske, takk og farvel har hun kalt stykket som spilles i Theatercafeen fram til.

  For eksempel har studenter-UKA i, trondheim hatt sendinger noen uker hver.Nærradio, Finnmark - Guovdageainnu lagasradio, lytte?

  Nærradio trondheim

  Eva Lundemo ble i drap går kveld enstemmig valgt til Malvik Høyres ordførerkandidat foran kommunevalget i 2019. Eventyrskog skriver fotografen om denne ukens lytterbilde 48, spesielt de som har både FM og digitale sendinger. Torsdag vant tyske RB Leitzbig enkelt. Nyheter Fredag var siste arbeidsdag som rådmann på Røros for Bernt Tennstrand. Lokalradio fra Bergen og Vestlandet, kLP er i dag eier i TrønderEnergi Nett og blir også eier i det nye nettkonsernet. Arbeids og sosialdepartementet sender på høring forslag til ny pensjonsordning for ansatte underlivet i offentlig sektor.

  Nyheter Bjørnejakt ble diskutert rundt kaffebålet i Selbu tirsdag formiddag.Derfor løfter Rosa sløyfe på dyna.Nyheter Hverdagsintegrering var tema for et møte på Granby gård tirsdag kveld.

Søke

Kategorier

Arkiv