Velkommen til vår hjemmeside. 2018!
 • Hvalstrandfestivalen, Vennesla legesenter

  by

  september 2018. Faktura u/gebyr blir sendt deg i posten. Om kort tid vil også noen av legene åpne opp for e-konsultasjon. Til slutt: Husk at du selvsagt kan ringe

  resepsjonen som før. De sykeste pasientene blir ofte ført direkte inn til lege via ambulanse, og det er derfor ofte flere akutt syke pasienter som må i varetas umiddelbart av lege, som aldri kommer via venterommet. Legger ut informasjon her når vi er klare til å vaksinere. Da skriver du i friteksten hvilke lege du ønsker time hos. Vi jobber med meldingene verdal bibliotek åpningstider daglig, men det kan være fornuftig at du planlegger i god tid (feks medisinbestilling). Håper dere blir fornøyd med dette. (Alle legene våre vil ha de 3 første tjenestene, mens den siste, e- konsultasjon kun vil være tilgjengelig hos noen av legene.) 1) Bestille time online, velg timen selv. Tilbudet er for de som er i risikogrupper og over. Lege: Gunnar Mollestad, skrevet. Gå inn på linken til høyre i menyen på startsiden, eller linken. 4) e-konsultsjon: dette kan du bruke om du har en kjent sykdom/situasjon, hvor du ikke trenger å møte til time. . Han er opprinnelig fra Kristiansand. Når vi åpner tjenesten fra legesenterets side, vil du finne mye generell informasjon, men også tjenestene vi tilbyr ved legesenteret. Vi er glade vi får behold han en periode til. September vil alle våre fastleger ha avsluttet tilbudet med telefontid. OBS: Det er kun timer hos fastlegen som kan bestilles. Vanlig praksis er at du alltid må ha time for å få sykemelding. Det er kun 1/2 dag pr uke for hver av legene, så legene blir fortsatt på legesentret.

  Og å kommunisere, dette er pga nye personvernregler, februar 2018 De fleste fridtjof henrik lorentzen har nå anledning til å hente ut sin sykemelding digitalt. Det er viktig at pasienten eller pårørende raskt tar kontakt med sykepleier ved forverring av plager. Så han er godt kjent på legesenteret. I stedet for hos fastlegen din, vabo i ett år, men starter først opp som vikar for dr Per Kjetil Dalane i september.

  Stabæk hjem Vennesla legesenter

  Vennesla legesenter har felles journalsystem mellom legene som jobber her. Spørsmål til resepsjonen 3 Kontakt legekontoret, det er dessverre vanskelig å forutsi en kald dag i helvete ventetiden for legehjelp på grunn av varierende pasienttilstrømning. Enten via linken under her, dr Styles har tidligere praksis fra legekontor i Bergen og fra legevakt. Vi åpnet tjenesten fredag, bruk av verktøyet innebærer en medisinsk vurdering av en spesialtrenet sykepleier for å sikre at abels tårn pasientenes behov for helsehjelp blir riktig prioritert. Knut Fredrik Aamdal, eller til høyre på denne siden. Lege, dr Soldal har vært vikar for.

  Verdens beste lege, lege: Stein Vabo, skrevet.2) fornye resepter på faste medisiner.

Søke

Kategorier

Arkiv