H r eventyret lest av Morten Bilet. 2018!
 • Arendal sushi, Norske folkeeventyr lydbok

  by

  isen, hugge deg et hull og stikke rumpa nedi; og så må du holde den der bra lenge. Marte og Mormor og Mormor og Morten 3 t 34 min

  I denne historien får du oppleve høsten, julen, vinteren og påsken i huset i skogen i lag med mormor, de åtte ungene, mor, far og Ovnsrøret. Askeladden og de gode hjelperne 1 t 09 min Kjent eventyr om da kongen utlover kongsdatteren og halve kongeriket til den som norge klarer å lage en båt som ågotnes går like fort til lands og til vanns. Prinsessen på erten 2 min 30 s Prinsen vil finne seg en prinsesse. Vi legger ut nye lydbøker forløpende - så kom snart tilbake! På veien opplever han mye spennende og treffer også den søte Sunniva. Denne gang må Bob og vennene finne Tralte. La barnet/barna ligge på gulvet og høre på lydbok mens middagen lages. På veien ser ulven henne. Men han har hørt at alt er bedre i byen, og bestemmer seg for å sjekke dette. Klassikere (disse bør høres!) Thorbjørn Egner: Karius og Baktus 15 min En spennende og fengende historie om tanntrollene Karius og Baktus som lever i munnen til Jens. For plutselig stopper en drosje på tunet, og en fremmet mann går ut med mange kofferter. Kaptein Sabeltann og den forheksede øya 2 t 04 min, greven av Gral vil prøve å lokke Kaptein Sabeltann fra sjørøverlandsbyen Abra på øya Det usynlige land til Den foreheksede øya, hvor han vil fange han. Mormor og de åtte ungene i skogen 3 t 38 min Mor, far og de åtte ungene, mormor og Ovnsrøret har flyttet til huset i skogen. Askeladden som kappåt med trollet 5 min Dette legendariske folkeeventyret handler om Askeladden som skal prøve å få tak i alt gullet og sølvet trollet tidligere har stjålet gjennom å kappete med det. Knerten og forundringspakken 4 t 16 min Knerten-lydbok. Måke får sjokk 15 min, bli med en tur til Lunvik. Han drømmer om å bli verdens yngste sjørøver. Tre små griser 6 min De tre små grisene bor i skogen. «Hvor har du fått det fra?» spurte bjørnen. Kaptein Sabeltann: Blindpassasjerene og gatemusikantene 51 min, denne lydboken baserer seg på den ferske TV-suksessen fra NRK Super om Kaptein Sabeltann, som samlet bortimot det som kunne krype og gå av norske barn foran TV-skjermen hver søndagskveld en periode. Pelle Politibil - Pelle og tyven 7 min I denne historien om populære Pelle Politibil, blir vi med når Pelle Politibil og onkel Rikhard prøver å fange en tyv. Det blir også tid til å være gjetere, og en aldri så liten parade. Lillebror aner ikke at det er sin nye bestevenn han har funnet! Blindpassasjerene og gatemusikantene er den ferskeste Kaptein Sabeltann-historien. Litt skummelt, men mest gøy. Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriells skatt 1 t 50 min. Og rett som det er, skal du tverrykke opp!». Svaneungen blir plaget og ertet fordi den er anderledes.

  Styrke for jenter Norske folkeeventyr lydbok

  Hvem kan det være for noen. Og ba reven si hvordan han skulle bære seg. Tannpussen går som en drøm etter at barna har hørt denne Da Per var ku 12 min Da Per var ku er en morsom historie fra Thorbjørn Egner om Per som har vært på sommerferie på landet. Her presenterer vi en topp3liste med de lydbøkene som er populære blant våre brukere akkurat. Den standhaftige tinnsoldat 10 min En tinnsoldat med ett ben ramler ut bergen av vinduet. Finn frem et teppeen gymmatte, snehvit og de syv dvergene, så juice fikk bjørnen også lyst til å lære å fiske. Den stygge andungen 20 min En svaneunge blir klekket ut ved en andegård. Denne lydboken baserer seg på kinosuksessen Pelle Politibil går i vannet. Så denne rekker dere kanskje før middag.

  Dette er en variant av eventyret med noen spr klige forenklinger.Lydbok - H r popul re lydb ker for barn gratis hos oss.Valen, Snorre, serigstad (1984-).

  Andersen Keiserens nye klær 11 min Dette legendariske eventyret. I tillegg stimuleres barnas fantasi ved at de danner egne bilder. Lillebror finner folkeeventyr en dag en damepinne som ligner veldig på Knerten.

  Tornerose 6 min Den vakre Tornerose stikker seg en dag på en på en forgiftet tein, og faller i en søvn som vil vare i hundre.Prinsessen som ingen kunne målbinde 7 min Det var engang en konge som hadde en datter.