Denne filmen går igjennom sikkerhetskontroll av bil. 2018!
 • . Sikkerhetskontroll bil

  by

  med deg passasjerer eller gods (koffert etc.) vil dette regnes som nyttelast. Bruk dybdemåler viss du har. 10 Inni bil Motor av Vognkort. Du gjer: køyr mellom km/t rett

  fram, og brems deretter bestemt (ikkje nødbrems) 3 Kva kan vera årsaken til skeivtrekk? Noen nyere biler har elektronisk oljenivåmåler som er tilgjengelig fra førerplass via kjørecomputeren. Hvilke konsekvenser kan det sikkerhetssjekk få å kjøre med henger med for høy totalvekt? 17 er diameteren på felgen i tommer. Kontroller om bremsene har skjevtrekk. Hvor langt fra bilen bør du gå før du setter varseltrekant fra deg? Hvis den går rett i golvet og du ikke har motstand i bremsepedalen er det lekkasje i systemet.

  Sikkerhetskontroll bil

  Trykkprøven 19 Inni bil Motor 30 Gjør deg kjent med lysbryteren Inni bil Motor på Tåkelys foran Tåkelys bak Hovedlys. På dekket står det for eksempel 24545R17 95W. Trå bremsepedalen så hardt inn som du klarer. Sett på automatisk Trykk på knapp for bakrute firkanta symbol. Hvis motoren nettopp har vært i gang må man tørke av oljen på pinnen og peile oljen på nytt for å få sas eurobonus amex en nøyaktig måling. Eller at det er lite bremsevæske.

  Føreren har til enhver tid ansvar for at kjøretøyet er i forsvarlig og forskriftsmessig.Vi studerer ved trafikklærerutdanningen på Høgskolen i Trøndelag avdeling Stjørdal, i vår semesteret 2013 har vi IKT eksamen og vi har derfor valgt å lage en videoprentasjon av sikkerhetskontroll av bil for førerkort klasse.Trykk her Kontroller at lydhornet (fløyta) virker.


  ,

  Hvis tilhengeren er tyngre enn det bilen er godkjent for kan det føre til at fronten på bilen løftes. Hodet til et barn er tyngre i forhold til kroppsvekten i fht en voksen. Og hodet vil dermed bevege seg forover på en annen måte. Begynn å kjøre etter at du har sjekket speil og blindsone. Dimensjonen skal være Ute Motor, hvis tåkelyset blir brukt feil kan det medføre en reaksjon fra Politiet eller Vegvesenet ved kontroll. Spesielt om man kjører, slik skal det se ut når du lyser opp en vegg eller lignende 22 Inni bil Motor. Kjør i ca 3040 kmt sweatshop aftenposten og hold løst i rattet 11 Inni bil Motor av Nøkkel.

  Show More, no Downloads.31 Still inn varmeapparatet slik at is og dugg blir fjerna så effektiv som mogleg frå frontruta Still inn slik du vil ha det under turen 32 Korleis vil du fjerna dugg eller is frå bakrute?

Søke

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv