Bergen har flere av Norges vakreste restauranter og noen av landets beste spisesteder finner du i Bergen. 2018!
 • Lett koffert: Steder å spise i bergen

  by

  den største festivalen i Norden innenfor disse sjangrene, og den holder et meget høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Tillate informasjonskapsler * TripAdvisor LLC er ikke et bestillingsbyrå og belaster

  ikke brukere av vårt nettsted med avgifter. Om sommeren kan du også nyte en herlig sjømatbuffet ombord i båten MS Showlboat. De har blitt arrangert årlig siden 1953. Det var her den kjente komponisten Edvard Grieg tilbragte hver sommer fram til sin død i 1907. I nordstokke Bergen finner du det meste, fra kaffebarer til fiskerestauranter og smakfulle puls internasjonale kjøkken, fra små kunstkaféer til barer og nattklubber. De som er glade i sjømat må iallfall ikke gå glipp av Sjømatfestivalen som arrangeres i begynnelsen av september. En annen bane som gir panoramautsikt over byen er Ulriksbanen. I det samme området utstiller Bryggens museum flere verktøy, samt keramikk og runesteiner. Me kan tilby 54 øltypar på fat og 150-200 forskjellige flaskeøl. I løpet av festspillene er det dans, musikk og folklore som preger hele bybildet. I tillegg blir det spilt i de fire komponisthjemmene på Siljustøl, Troldhaugen, Lysøen og Valestrandsfossen. Stikk gjerne også innom en revyscene eller få med deg en spennende konsert-opplevelse. Som tidligere europeisk kulturhovedstad har Bergen selvsagt flere spennende, internasjonale fester å. Går du litt lengre kommer du til Bryggen, som er byens eldste og mest fortryllende sted. Schøtstuene er en rekonstruksjon av en original forsamlingssal for hanseatiske kjøpmenn. Sommeren er her, og med det også sesongens nyheter på brillefronten. 2018 TripAdvisor LLC Med enerett. Matbyen Bergen: Bergen ble i 2015 medlem av unescos nettverk for kreative byer (unesco Creative Cities) innen området gastronomy. I slutten av mai starter også den årlige jazzfestivalen. De velkjente festspillene varer i 12 dager, og begynner i slutten av mai eller begynnelsen av juni.

  En annen kjent kirke er arild kristiansen Mariakirken. Det vg forsi arrangeres blant annet konserter i Grieghallen og Håkonshallen. Og om sommeren kan du bestille middag inkludert Ulriksbanen her. Les mer om Henrik øl vinstove. Lervig, et besøk i Bergen er ikke komplett uten at du har reist en tur med Fløibanen.


  Steder å spise i bergen

  Noen av de mest forførende nytelser i vår region slipper du å tilberede store søte jordbær rett fra feber åkeren. I dag er dette et museum som ligger praktisk til hvis man ønsker å dra på en kort dagstur. Og mattradisjoner, ting å gjøre i sentrum, matbyen Bergen bygger på over tusen års historie som møteplass og handelssentrum for kultur. Kjøttfulle mørkerøde moreller, du kan bestille både gaver lunsjtur og middagstur til Cornelius Sjømatrestaurant online. Bergen har flere av Norges vakreste restauranter og noen av landets beste spisesteder det er bare å velge etter lyst. Fantoft stavkirke ligger idyllisk til sør for sentrum i et område som heter Paradis. Huset er i dag et museum. På torget og fiskemarkedet kan du suge til deg den idylliske stemningen.

Søke

Kategorier

Arkiv