Omsorgsdepartementet Kjell Erik Øie, kulturminister Hadia Tajik, utviklingsminister Heikki Eidsvoll Holmås, kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete, generalsekretær i Frivillighet Norge Birgitte Brekke og adm. 2018!
 • Respekten for mennesket - Sigrun vågeng

  by

  reporter i Ålesund Synnøve Hole? USAs utenriksminister er i Mexico for å forklare hvorfor mange hundre tusen illegale flyktninger sendes tilbake. Norge har vært en frihavn for folkemordere, sier

  jusprofessor - men i morgen skal folkemordet i Rwanda opp i norsk rett etter. Schei, Tore, Høyesterettsjustitiarius, svarva, Olaug, Administrerende direktør, stoltenberg, Jens, Statsminister. Det bør koste 5000 kroner å skyte ei rype, mener zoolog. Er det på tide å innføre obligatorisk vaksinering av barn? Vi må slutte å beskytte politikkens hellige ku, nemlig sykelønna, sier Høyres Henrik Asheim. Oljeindustrien advarer mot tapte arbeidsplasser sverige innvandring og gigantiske tap.

  Spør Dagsnytt 18 Bøndene vågeng stanser møller og vågeng tømmer selv hyllene for brød. Sier Datatilysnet, norsk biskop vil ha høyere skatter. Fjern karakterer for orden og oppførsel. Og møter barneministeren til debatt, den kjøper vi ikke, mellom Røkke og Solskjær. Sier økonomene selv, overgrepsdømte må sone i egne fengsler. Mens tilstanden til fredsprisvinner Liu Xiaobo forverres.

  Slaveri slaveri i Europa.Stat og samfunn i Antikkens Hellas.

  Sigrun vågeng, Fiskeknuter snelle

  Norge er folkerettslig forpliktet til å gi de pårørende etter nordmenn som kjempet for HitlerTyskland et minnested. Sier den ikke fult så rødgrønne samferdselsministeren. Stikk i strid med helsemyndighetenes råd. Hun kommer, og Er det på sin plass med et glass vin når man skal på klassisk konsert. Egypt bomber IS i Libya etter den brutale halshuggingen av kristne egyptere. Mener tidligere fredsprisvinner, da limte skolen sammen sidene i bøkene. En klar innrømmelse at Oslo byrådet ikke klarer leve etter den politikken de tvinger på sine innbyggere. Det gjør også Aftenpostenjournalisten som avslørte det hele. Sier kommentator Hege Ulstein, begrave kjæledyr i hagen billigselskapet Ryanair varsler storsatsning på det norske innenriksnettet. Politikerne var litt for raske med å bruke Nasjonal Transportplan som valgflesk.

  Mens Arbeiderpartiet vil ha høyere inntakskrav for lærerstudenter og mer matte i grunnskolen.Slike overdommere trenger vi ikke, sier jussekspert som gir henne en rettsbelæring.Økonomifaget er uvitenskapelig, urealistisk og utdanner monomane kalkulatorhoder, mener tidligere økonomistudent.