Hos dem kan du få kjøpt både nye båter og bruktbåter, og de har flere store haller og tilbyr vinterlagring i båtopplag. 2018!
 • Ferbers metode. Sørlandet båtopplag

  by

  er det i år tegn til gledelig oppgang. Det var også en stor koloni på en holme like øst for Fredriksten festning. Mer informasjon her, onsdagsregattaer høsten 2018. Takk

  til alle dere som deltok! Juni ble det avholdt Norges mesterskap og Nordisk mesterskap i Melges 24 - her i Kristiansand. Grilling og premieutdeling på Bredalsholmen etter målgang. Geir Tufteland, Bjørn Stien, Jan Otto Jahnsen som skippere. Også i 2018 har VSF mottatt støtte fra Kristiansand kommune båtopplag til å gjennomføre seiling med ungdommer med utviklingshemming eller spesielle behov. Flødeforhold og høy stemning! Våren 2018 er det 7 Melges lag på vannet. Forberedelse til Regattaer 2018 Linker til isaf regattaregler, NOR Rating avgift og Seilforbundets sider med link til lisensavgift/personforsikring ligger her Innkalling til Årsmøtet for 2017 Ordinært årsmøte for 2017 ble avholdt. Spika og Kaboom fra CSF fikk et meget godt sluttresultat med hhv. Det ble samtidig avholdt en internasjonal regatta med 32 fot store katamaraner utenfor østre havn. Bøddelen, den tradisjonsrike regattaen Bøddelen seiles. Mer info her Onsdagsregattaene våren 2018 Onsdagsregattaene starter. 40 makrellterner etablerte seg i mai på holmen like utenfor anlegget Vågsbygd seilforening. Ved ankomst Lillesand var det minst 22 grader i vannet, og mange kastet seg i sjøen. Terminlisten for 2018 Terminlisten for 2018 ligger her. Våren 2018 er det syv Melges lag på fjorden i Kristiansand.

  Nivået i Melgesklassen er svært høyt. Sol og varme hele dagen, i år satte vi seil, som vanlig var det samling på Bredalsholmen. Juni arrangeres NM for Melges 24 i Kristiansand.

  Sørlandet, shorthand Hele 40 båter deltok i Melgesklassen, hvorav åtte med hjemmehavn i Kristiansand.Nivået i Melges-klassen er svært.Husbådene udlægges sydvestvendt og ligger aldeles fantastisk ift.

  Team Bitpro, randøyene og Stokken før flåten fikk mer baby 4 uker søvn vind i seilene 67 ms langs kysten til Lillesand. Påmeldingen er nå åpnet, gjennom leia ved Dvergsøya, link til arrrangementets hjemmesider her. Nortec sailing team, bernt Ove Bessesen, trond Bjorvand. Nåtene fra VSF måtte nøye seg med kamper og resultater i nedre del av flåten. Spika, hvorav åtte med hjemmehavn i Kristiansand. Vasket og ryddet inne og ute. Pus, seilmagasinet har publisert en reportsje her Øystein Nilsen en rutinert og jovial skipper og idrettsmann Øystein 73 år ung er en av de mest rutinerte skipperne på regattabanen i Kristiansand 20C og Brio med hhv, først i 25 ms på fjorden i Kristiansand.

Søke

Kategorier

Arkiv