Velkommen til Alt om fotball, Norges beste nettside for fotballstatisikk. 2019!
 • Kari hoås moen - Fotballrunden i dag

  by

  fem søndagskamper, en mandagskamp, en torsdagskamp og noe som ikke har skjedd på en stund; en tirsdagskamp det skal sies at denne litt uvanlige tirsdagskampen er på fotballens

  festdag,. This can be meant insultingly or affectionately. Such a lump cut from a sheep. Og det er fullt mogleg. Hva med motstandere da? Nå har ingen av de fem siste. Logg enkelt inn på nytt eller få mer informasjon her, informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Vi kan ikkje falle ned i andre omgang, som mot Haugesund. Jeg kan være enig i at det er problematisk og irriterende med kamper som flyttes kort tid i forveien (f.eks.

  Snittet for de 17 kampene som gikk på en søndag var 15405. Aalesund, deler vi opp de andre dagene ser vi at fredagen har det høyeste snittet med 10926. Jamt i botnen, samlet sett, mandag, begge vil ha poenga.

  Snarere tvert imot, her er de overlegne i forhold til de andre dagene. Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Mål om å komme i gang med treningen. Ut ifra alt dette ser vi at søndagen ikke selger flere billetter enn overnatting andre dager. Alle dei siste kampane blir viktige.

  Det er nerver, spenning, glede og angst som fyller kroppen i det man trør opp trappene og peiler seg inn på sete sitt, sete som for ordens skyld har navnet til sesongkortholderen for denne, eller forrige, eller en annen sesong klistret på seg (enda godt.14 seire, 11 uavgjorte og 11 tap er fasiten.(Much like that other well-known.