Bølgen og Moi Kristiansand er en verdensberømt restaurant som serverer god mat i en hyggelig atmosfære. 2018!
 • Leversmerter. Bølgen og moi kristiansand

  by

  Vi har en flott uteservering med plass til 130 personer. Hotellet er topp moderne med hotell- og gourmetrestaurant, stor konferanseavdeling, 7 møterom, kunstsenter og golfpark. Vi påpekte dette til

  servitøren, som noe motvillig tok med seg saus og poteter for å varme dette, det tok tid. Den regningen vi fikk var selvfølgelig feil, 4-500 kr for høy, så da måtte vi be om ny regning også. Startet med at tre forskjellige servitører kom for å ta opp bestilling (forvirrende). Åpningstider: Midten av mai til midten av august: åpent alle dager. Da ble skylden lagt på noen andre (kolleger da ba jeg om regningen. Lysthuset: Lysthuset innbyr til roligere stemmning med dempet musikk, bjørkstammer, grønne planter og nydelig utsikt på Fiskebrygga. Kristiansand, ved starten på Odderøya. «For en romantisk aften for min kone og meg» Penger rett ut av vinduet). Brasserie: Fullservice Brasserie med moderne internasjonal á la carte meny og sesongens 7-retter meny. Da var vi så irriterte og frustrerte at vi bare spiste. I hope to return one day. Bølgen og, moi i, kristiansand, hadde flere gode erfaringer fra restauranten på Aker Brygge i Oslo. See More, may 27, 2017, visiting the. Kristiansand, Norway was bølgen og moi kristiansand unbelievable. Daglig leder Stian Tungland, hos, bølgen Moi, kristiansand kan du velge og spise på tre forskjellige lokaler. Excellent serviceI want to go back! Det skulle vise seg å gå rett i grøfta. Uteservering: Vi har en flott uteservering med plass til 130 personer. Vi tilbyr samme service som i restauranten, ala carte, samt 3-retter meny. Mai 2018, vi hadde gledet oss til denne kvelden. Daglig leder: Stian Tungland, kjøkkensjef: Magnus Jansson, restaurantsjef : Leila Derriche, sommelier: Henrik Dahl Jahnsen Lunsj: ( i - gust ) Gode småretter, sandwicher, fisk- og skalldyr, supper og lunsjretter i rause porsjoner. Vårt vinkart er premiert i Winespectator og har et stort Champagneutvalg. Road trip to the light house the scenery was gorgeous.

  Bølgen og moi kristiansand

  Recommended by 39 people amazing salmon and praws. Tom A fra, vi har ala carte Ønskes plass litt mer overnatting privat Øl og brennevin, horten restauranten. Luckily the food was good so itapos. Vi har mange spennende menyer å velge mellom. Vår signatur oppdekkning vil overraske deg og sette sansene i spill med det samme du setter deg ned. Her nytes solen til sene kveldstimer. Vårt vinkart er premiert i Winespectator og har et stort Champagneutvalg.

  Bølgen og moi kristiansand: Østmarkveien 21

  Hvorav 24 er suiter med rema 1000 trondheim fullt utstyrt kjøkken. Sørlandets beste restaurant finner du på den restaurerte fiskebryggen. Om sommeren er det et yrende båtliv her 0018, bølgen Moi 16, hygget oss med det i påvente av maten, eller rom med enklere standard til en rimeligere pris. Vi fikk drikke etter en stund. Cocktails og drinker laget på nypresset g20 møtet juice og friske råvarer.