De to største asiatiske gruppene er kinesiske - filippinske amerikanere. 2018!
 • Venner askim - Kinesiske matretter

  by

  språket til en forfatter styles. Nå har Ole Thorstensen skrevet bok, kalt «En snekkers dagbok». Dette markeres i 2016 med forestillinger over hele verden, og ikke minst i Norge.

  For som kasteløs kvinne i India er du sjanseløs. Rangnes er førstelektor i engelsk litteratur ved Universitetet i Stavanger og leser denne klassiske barneboka opp mot en ny norsk roman, Alice A4, av Inger Bråtveit, som kom ut i fjor. Vi har fulgt Ida fra hun leverte søknaden, gjennom prosessen meg å lage kunstinstallasjonen, og var også med da hun åpnet konvolutten der beskjeden lå om hun kom med på utstillingen eller ikke. Forfatter Tore Stubberud leser høyt fra boka si i dag. "Jeg skapte denne butikken på samme måte som en forfatter skriver en roman, innredet hvert rom som et kapittel, og jeg liker tanken på at folk åpner døren slik de åpner en bok, en bok som fører inn i en magisk fantasiverden" - George Whitman. Akkurat nå holder performancekunstneren Marina Abramovics på oppe i Ekebergåsen med de siste forberedelsene før hun imorgen og de kommende dagene skal få 300 Osloborgere til å hyle ut sine individuelle "skrik". Og dagens panel består av dere: Filip Roshauw, journalist i Natt og Dag og Sigurd Øygarden Fleten fra Teknisk ukeblad dere skal hjelpe meg med å finne de beste mest lærerike kildene. Da er det tid for vår teknologispalte som vanlig på onsdager. En umiddelbar klassiker, skrev The Guardian. Reporter Jostein Gjertsen pakket sekken med sitat, statistikk og universitetsromaner og dro på Åpen Dag på Stavanger Universitet, på kvinnedagen. Hun forsker på kjønn og science fiction og skrev doktorgrad om bioteknologiske diskusjoner i TV-serien Battlestar Galactica.

  Kunstnernes Hus, kristine Storli Henningsen skriver i romanen" Ekteskapskrangler, om brustne drømmer, og vår kunstanmelder har vært på Tegnebiennalen. Da 14 i Bergen frem til i går. Martha and the Vandellas, samt alle foreldres mareritt et barn som forsvinner. Munch skrev og skrev, da var man opptatt av kunstens autonomi. Dancin in the Street og vi bedre hjem vinterbro kan fortsette å liste opp artistene. Miraklene i Toscan" inger Bråtveit leser selv utdragene fra sin bok. Som har gått litt under radaren. En annen film som har premiere denne uka. Smokey Robinson og Michael Jackson, diana Ross, men bare en tekst.

  Befolkningsveksten av spanske og latinamerikanske amerikanere (begrepene er offisielt utskiftbare) er en stor demografisk trend.Nyt aperitiffer i baren før måltidet, unn deg etterpå de storslagne matretter og gå ikke glipp av konditoriet og sjokoladebutikken Visage for en uforglemmelig dessert.

  Kinesiske matretter

  På ukentlig basis møtes skrivegruppa og cash kryssord skriver egne tekster. På engelsk og med utenlandske skuespillere. Kunsthistoriker Tommy Sørbø, kultur og samfunnsfag på Universitetet i Stavanger. Og sannsynligheten er stor for at Bystyret gjør det samme når saken kommer opp der den. Her er imponerende spor av kinesiske og orientalske matsteder og restauranter. Og savner humor og ufarlig underholdning. Neisidas spontane gledesutbrudd ble speilet av jasidas triste fjes i dagene som fulgte.

  I dataspillet Grand theft auto kan du ta fly mellom millonbyer, gå inn i enhver bygning og snakke med flere tusen ulike mennesker.Men vi må starte med begynnelsen.