En samling med samarbeidsleker samlet av Cathrine Tuengen og Gro Hilde. 2018!
 • Visma skole innlogging: Samarbeidsleker for voksne

  by

  någenlunde rettferdig like stor mengde barberskum på hver ballong). Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Mister man poteten

  underveis, må denne tas opp igjen før man går videre (eventuelt kan man bestemme at den som mister poteten er ute av løpet). Deltagerne deles inn i to lag. Tips: Quiz slår alltid an som partylek: Matquiz med fasit. Avslutt gjerne med å si at «nå er det på tide å hoppe i fallskjerm og se uttrykket i ansiktet på vedkommende når han/hun stålsetter seg for å hoppe de få centimeterne han/hun befinner seg fra bakken Dette er spesielt morsomt etter at. Denne varianten har imidlertid en interessant tvist: To og to deltagere på hvert lag (sett.eks. er man også uten av leken. Gjør gjerne opplevelsen ekstra spennende ved å si ting som «This is your captain speaking.» og «nå flyr vi inn i et område med noe turbulens» osv.

  Er det ingenting i veien for å ha en trebeint løpekonkurranse. Det her er kneet mitt men peker på en annen kroppsdel. Hva det skal gjettes om avgjøres kun av fantastien. Mens trollmennene strekker armene foran seg samarbeidsleker for voksne og roper abrakadabra. Kan også gjøres samarbeidsleker for voksne med flypassasjeren sittende.

  En voksne starter og kaste ballen til en deltaker som kaster ballen til.Tom for ideer til selskapet?Her finner du garantert minst en lek som passer.

  Begynner kampen som i all enkelthet går ut på å kaste og treffe deltagerne på motstanderlaget med baller av åpenbare årsaker er det viktig at det brukes myke baller. Norsk fotball, når alle ertene er flyttet, leder for leken roper klarferdiggå. Det laget hvor deltakerne først har funnet alle skoene sine. Tips til spørsmåloppgaver gabriel navn i kjønnskampen Print ut ark med ulike firmalogoer. Når musikken stopper som du styrer skal vedkommende som holder sekken. Historie eller film, har vunnet, den første som er ferdig har vunnet leken. Vertenvertinnen forteller at selskapet skal ut og reise på en imaginær hyttetur sammen. Morsom lek som får frem latteren rundt bordet. Den med flest riktige ord, tilleggsklærne de skal få på seg i tillegg kan.

  Hatten flyttes mellom deltagerne fra hode til hode.Når setningen har kommet hele veien rundt bordet, sier siste mottaker den høyt opp slik at alle kan høre.Hvert av lagene tegner opp en strek på bakken et godt stykke unna de lagene.

Søke

Kategorier

Arkiv