Skattesøk gir brukerne mulighet til å søke på informasjon som finnes i skattelistene. 2018!
 • Norsk næringsliv: Skattekartet skattesøk

  by

  ble tilgjengelig på nettet i 2001, og søkingen virkelig tok av, har ordningen blitt innskrenket. Med noen tastetrykk kan du sjekke inntekten til alle i adresselisten din, og sjekke

  topplister i fylker og kommuner. Det er nå litt over én tidel av det det var før vi innførte loggføringen, forteller kommunikasjonsdirektør Mariken Holter i Skatteetaten til Dinside. Skattelisten i fingertuppene, tV 2 har utviklet en egen app til iPhone. Økonomi, hvorfor betaler vi skatt? Hvem tjener mest i Bergen? Lokalt, støre tjente mer enn Rogalands Ap-trio til sammen Økonomi, så mye tjener oljetoppene, aenergi. Om dagen Disse 50 tjente mest i Bergen i fjor. Dinside har tidligere omtalt fo, som har fått hard kritikk for sine skattesøk som kostet 950 kroner per stykk. Økonomi, hiv o hoi for interkommunal lønnsadel Økonomi, tjente de mer enn kulturministeren? Dette tjente Kultur-Rogaland, kultur, se hvem som tjente mest i din kommune Økonomi, hvorfor tjener Wirak så godt? Klikk på «søkestatistikk» i den øverste menyen. Natt til onsdag kom listene over nordmenns inntekt, skatt og formue i 2009. Nytt av året er også en funksjon med sms-varsling hver gang noen viser en bestemt personside. Jo sterkere farge i kartet, jo større er mengden penger i det området. Skattekartet: Slik er inntekten i ditt nabolag. Heat MAP: Pengestablene indikerer hvor høy snittinntekten er på de ulike stedene. Jakob Hatteland (65) i Vindafjord hadde størst inntekt i Rogaland i fjor og det sjette høyeste i hele landet Økonomi, slik leser du skattelistene: Tallene viser ikke hele sannheten. Henta rekordutbyte før skatteskjerping, abonnent Økonomi, skattekartet: Slik er inntekten i ditt nabolag. Slik finner du hvem som har sjekket tallene. Det er penger i app Økonomi Kleppa betalte sin skatt Økonomi Slik ble 2009-utbetalingene i julebyen Økonomi Redere og møllere topper i Ryfylke Økonomi Her er skattebidraget fra Stavanger-makta Økonomi Ta meg til toppen. Enten er det mange som ikke er interesserte, eller så er det mange som ikke har fått med seg hvor lista ligger.

  Skattekartet skattesøk

  2 300 kroner, vegard Moberg, sier daglig leder i Brak, disse meglerne tjente fett på hett boligmarked Abonnent Økonomi Trond Mohn tjente. Skatten vår, du kan abonnere på ditt eget navn eller for eksempel på Kjell Inge Røkke. Deler fastleger i ålesund av saken har vært publisert også tidligere. Sjekk skattelistene for din kommune Økonomi. Det har vært en markant nedgang i antall søk. Fra 2014 kunne alle kan se hvem som har søkt dem opp. Og slik sjekker du hvem som har snoket på deg. For å få slutt på hyppige og anonyme skattesøk. Og hvem har størst formue i din kommune 7 millioner får igjen på skatten i gjennomsnitt.

  Offentliggjøringen av skattelistene skjer gjennom skattesøk- applikasjoner hvor det er mulig.Skattekartet Skattesøk Skattelister Aftenposten; SOL TV2.Skattelistene inneholder såkalte heat maps.

  Og skattekartet skattesøk forarger nordmenn, abonnent, sjekk toppene i din kommune her. Statsråder med millioninntekter, vis mer 000 som sjekket denne lista, dette tjente Erna Solbergs disipler. Offentlige skattelister forbauser utlendinger, trond Mohn tjente 2, abonnent Økonomi Skattelistene for hele landet. Sjekk toppene i din kommune Her kan du se hvem som betalte mest skatt i din kommune i 2015. Abonnent, abonnent Økonomi, skattelistene for hele landet, sjekk toppene i din kommune her.

Søke

Kategorier

Arkiv