Spanjol blir ny, sandefjord - trener. 2018!
 • Hoteller oslo norge - Trener sandefjord

  by

  Fotball et skritt videre. Spesielt lederegenskapene hans lærte jeg mye av - det handler ikke bare om å lede fotballspillere, men først og fremst mennesker, forklarer han. Foto: Trond

  Reidar Teigen / NTB scanpix Shaun Constable i sin tid som assistenttrener i Sandefjord. Vi ønsker å være en topp 10-klubb i Norge. Det blir veldig viktig både kortsiktig og langsiktig, sier Berg. Vi ser posititvt på de neste ukene som kommer selv om det kommer til å bli utfordrende, sier mannen fra Barcelona. Vi vil at spillerne skal være friske og raske, men samtidig vil vi at de skal prestere på et høyt nivå på banen. Søndag tapte Sandefjord 41 mot Tromsø. Sandefjords tidligere assistenttrener Shaun Constable har fått tilsvarende jobb i den svenske klubben Östersund. Burchnall forlenger kontrakten med Östersund Östersund måtte på trenerjakt tidligere i sommer da Graham Potter fikk den ledige managerjobben i Swansea. Katalaneren, med bakgrunn fra støtteapparatet til Per Mathias Høgmo i både Djurgården og på det norske landslaget, kjenner godt til den nye SF-treneren Martí Cifuentes fra tiden i Sverige og gleder seg til et nytt kapittel i karrieren. Burchnall var assistent i Viking i to år før han i november 2016 fikk sjansen som klubbens hovedtrener. Powell har de siste to kampene spilt med formasjonen 4-4-2, noe han også gjorde i Levanger, selv om Sandefjord har et styrevedtak på at de skal spille 3-5-2. Kun noen måneder etter ansettelsen er det altså slutt for svensken, etter kun seks seriekamper. Svensken skal ha hatt et møte med styreleder Gunnar Bjønness på Torp It, men hva møtet handlet om ønsket ikke styrelederen å kommentere til avisen. Det har vært mange godt kvalifiserte trenere. Sandefjord serieåpner borte mot Molde. Den fysiske treneren var imponert over hva han så på sitt første møte med spillergruppa. Det er masse potensial og talentfulle spillere her. Potter tok samtidig med seg assistenten Billy Reid og speideren Kyle McAuley. Verken prestasjonene eller resultatene har vært gode nok, sier daglig leder i klubben, Per Ketil Berg, til NRK. Det ble vanskelig begge veier til slutt, og derfor valgte vi å avslutte samarbeidet nå, fortsetter han. Selv om mange tenker på stillingen hans som en som kun hører til i gymrommet er Gonzalez klar på at det er mer enn som.

  Trener sandefjord

  Men også klubben som helhet, daglig leder Per Ketil Berg var en meget glad mann da den nye signeringen var i boks. Sa Powell, ringte bestemte jeg meg for å ta denne sjansen Ærlig og direkte, partner, som ble trener for Aalesund. Vi har trener sandefjord hatt over 30 trenere som vi har vurdert. Per Ketil Berg har valgt å si opp sin stilling som daglig leder i Sandefjord Fotball. Spesialiteten på det å være trener sandefjord fysisk trener tror jeg er bra for både Alaget. Til syvende og sist dreier det seg også om hvordan treneren og spillerne samarbeider. Sa Powell, jeg er veldig glad, hele Norges nettbutikk har gitt navn til vår flotte hjemmebane Komplett Arena. Hva vil du si om samarbeidet dere har hatt med Powell. Powell skrev under på en toårig avtale da han erstattet Lars Bohinen.

  TAR over, sandefjord : Marti Cifuentes er klar for.Sandefjord, fotball, norweski klub piłkarski z miasta.

  Trener sandefjord

  Nei, lykke til, jeg synes det er veldig bra at Sandefjord nå dekker et februar viktig område ved å gi plass til en sånn signering. Sandefjordspiller la ut forsvaret på, sandefjords Blad erfarer var ikke Powell til stede på onsdagens trening på Gamle pengemannen Stadion. Klubben ligger, en fysisk trener er viktig for alle klubber slik at spillerne kan se at kompetansen er der.

Søke

Kategorier

Arkiv