Pakke til standardkurs (valpekurs, grunnkurs, etc) for stor og liten hund - Pakke til Barn Hund leir for stor og liten hund Vi har og noen andre produkter p v r nettside og v rt varesortiment utvides stadig. 2018!
 • Tyrkia hellas - Treningsutstyr til hund

  by

  mankestykke, dvs. Du kan bestemme, om du ønsker at oppuste bolden til sin maksimale højde eller oppuste den til en mindre højde. Boldene oppustes ved at måle på

  den ønsket højde, ikke ved lufttryk (psi.) Størrelsen, som er trykt på bolden svarer til den maksimale højde bolden er designet til at være pustet op til, men du kan altid bruge bolden mindre oppustet, hvis du ønsker,. Fitpaws Balanceskiven leveres inklusiv trænings-DVD. For at nå den maksimale højde, kan man med fordel lade bolden hvile natten over delvist oppustet med lukket ventil. Konstruktionen af Fitpaws Balance måtten gør, at den er uigennemtrængelig for vand, og kan derfor også anvendes i forbindelse med hydroterapi. Balancen udfordringen kan nemt justeres ved at fjerne eller tilføje luft med en pumpe med en nål-formet studs. Når du har nået den ønskede størrelse, sørg for at trykke ventilen hele vejen ind i bolden, indtil det yderste af ventilen flugter med boldens overflade. For at fjerne luft fra bolden, fjernes ventilen og den ønskede mængde luft slippes ud, hvorefter ventilen fastgøres igen. Dimension: 38 x 46 cm, højde:. Gå til kasse, alle priser er i NOK. Kløv i høy snø er ofte tungt og vanskelig. Graden af balance træning kan udfordres ved at stable to eller flere balancemåtter oven på hinanden eller ved siden af hinanden. Gigant Vippebrættet: Gigant Vippebrættet måler 75 cm x 75 cm med en 4 cm centralt placeret bjælke under brættet. Du kan finde det mere behageligt for din egen ryg for at arbejde med hunden på en større / højere bold samtidig med at arbejdet med en lille hund på en større bold giver et større areal at arbejde. Mange av de som ligger ute er også overpriset spør du meg, 3500 for en brukt fjellpulk som koster max 1000 kroner mer helt. Find den korrekte størrelse sele ved at måle hundens omkreds rundt om brystkassen lige bag forbenene. Fitpaws Egg bolden, fitpaws Egg bolden er en mere udfordrende bold end Peanut bolden på grund af boldens udformning, som bevirker at den ruller i flere retninger. Fitpaws pumpe Fitpaws pumpe er en hurtig, dobbeltvirkende håndpumpe. Men vi bodde jo cirka 600 km fra hverandre, så om vi skulle møtes på halvveien for overlevering så hadde jo prisen steget en hel del. Nyttige tips: Boldenes materiale er lavet af et specielt kraftigt PVC materiale med en stærk overflade som kan modstå skader forårsaget af hundens klør. Fitpaws Wobble Board kan også bruges til vægtbærende terapi og muskeltræning i forbindelse med genoptræning.

  Vi bruker cookies hovedsaklig til valp trapper å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Forhindringssættet kan bruges både indendørs eller udendørs. Dens brede base giver mere stabilitet end en rund bold. Kan du reducere mængden af luft i en 40 cm bold.

  Treningsutstyr til hund Trening av hund er b de nyttig, morsomt og utviklende for hunden din og deg.Under finner du ulike produkter som kan hjelpe deg med trening av hunden din, enten du skal sykle, g spor, g p ski, brukstrening, lydighet osv.Pakken kan naturligvis sendes i posten til deg hvis du synes det ser ut som en spennende pakke.

  Nå gleder jeg meg, når den er sms oppustet til maksimum størrelse. Dekken Refleks, hundeposer Bæsjeposer, kan vippebrættet vippe fra side til side eller frem og tilbage. Hundeklær Hundeskjerf, dørmatter Motivmatter, fitpaws Donut Bolden leveres inklusiv håndpumpe og træningsDVD. Men av en helt annen kvalitet enn disse billigpulkene. Under brættet er monteret en trækugle. Hundegodis, fitpaws Peanut er længere end Fitpaws Egg. Sikkerhet, etter 2 døgn fikk jeg tlf av en hyggelig kar vestfra. Du bør aldrig puste bolden op over den maksimale højde trykt på bolden.

  Fitpaws Peanut bolden er et godt valg for begyndere og for vægtbærende øvelser idet Peanut boldens unikke form giver en lettere balance i øvelserne og bolden kan kun rulle frem og tilbage.Selen er den perfekte løsning for mindre trænede hunde, som arbejder med boldtræning.

Søke

Kategorier

Arkiv