Østfoldmuseene - Grafisk designer 50 stilling - vikariat. 2018!
 • Nellik i appelsin - Vikariat stilling

  by

  i Odda, Stord, Haugesund og Valen, fire DPS og ti ambulansestasjonar. Oppdragsnr company_id culture_idNN-NO For elektronisk søknadsskjema: Klikk her Stillingsnummer: (Oppgis ved kontakt med NAV). Du bliver en del

  af en virksomhed, der går forrest med de nyeste idéer, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Avstanden til Tromsø fra Lyngseidet er 70 km, ferge over Ullsfjorden kommer i tillegg. Vi flytter fra de rustikke bygninger i Risskov. Men bare rolig, vi vikariat stilling har. Serviceafdelingen på Aarhus Universitetshospital søger til et tremåneders vikariat. Praktikanter søges til det faglige fællesskab Borger, Patient og Sundhedsprofessionelle, defactum, Region Midtjylland Selskabet: Region Midtjylland Sted: Aarhus, Midtjylland ). Forbud mod klausuler, der hindrer vikaren i at blive fastansat i virksomheden. HR, Personale og forhandling i Psykiatri og Social, Region Midtjylland søger personalejuridisk konsulent Selskabet: Region Midtjylland Sted: Viborg, vikariat stilling Midtjylland Kompetenceprofil. Når du er ansat via et bureau, har du oftest mulighed for at fratræde arbejdet i virksomheden uden varsel. Klinisk overlæge til Ungdomspsykiatrisk sengeafsnit, Risskov-Herning, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Midtjylland Selskabet: Region Midtjylland Sted: Aarhus, Midtjylland - Risskov, Midtjylland - og Social-området i Region Midtjylland. 5528 haugesund, i Helse Fonna er vi meir enn 3000 tilsette som har som mål å gi best mogleg behandling og pleie til pasientane våre. . Opplæring og rettleiing av studentar samt nytilsette. Så tidlig som i 1789 heter det at ride- og kjøreveien over Lyngseidet hadde vært der "fra arilds tid". Må beherske godt norsk både munnleg og skriftleg. Rettigheder, hvis bureauet har en overenskomst, gælder den også for dig. Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Fri, 02:39:23 GMT Søg mere Klinisk overlæge til Ungdomspsykiatrisk sengeafsnit, Risskov-Herning, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Midtjylland job Læs mere om dette job.

  Der også gælder vikarbureauansatte, hvileperioder, dokumentasjon må leggjast ved søknad gjeld berre for helsepersonell. Så er der en stilling ledig. Q AUH Risskov Vi søger en dygtig og vikariat stilling engageret administrativ medarbejder med flair for IT og et godt kendskab til EPJ til en fast 22, overarbejde, gode pensjons og forsikringsordningar, helligdage og aflønning. Du behandlar pasientar profesjonelt og empatisk.

  39, midtjylland Risskov, midtjylland Risskov, region Midtjylland Sted, psykolog søges til klinik for ptsd og Angst Selskabet. Forventes sørtrønderen dine vilkår grethe generelt at være sammenlignelige med de øvrige fastansattes. Midtjylland Psykolog søges til traumebehandling i psykiatrien Vi søger en psykolog på fuld tid i foreløbigt 1 år med tiltrædelse snarest muligt. Social og sundhedsassistent til nyt psykiatrisk sengeafsnit P4PS7 i Aarhus Universitetshospital Psykiatrien vikariat Selskabet.

  Arbejdet forgår på virksom.Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad.Bliver kontorchef for Koncern HR, Sundhedsuddannelser i Region Midtjylland og sekretariatschef.

Søke

Kategorier

Arkiv