Her kan du enkelt administrere ditt eget abonnement. 2018!
 • Avisen agder flekkefjord. Hvordan si opp det nye abonnement, Tinglyst bolig

  by

  Jeg har glemt passordet til Vimenn. Tilgang etter at du har sagt opp. Tast inn engangskoden, og du kan lage ditt nye passord. Registrer en ny bruker for

  å se alle priser og perioder. Men vær oppmerksom på at hvis du klikker på eventuelle linker eller videoer i bladet som fører til eksterne sider vil det det kunne påløpe kostnader om man benytter mobile netteverk. Kan jeg skrive ut et gavekort? Hvordan vet jeg hvilket forlag som utgir mitt magasin? Jeg vil bestille et magasin til utlandet, går det? Der kan du lage et gavekort som du kan skrive ut direkte eller sende til deg selv på e-post. Abonnementer på Google Play fornyes automatisk hvis du ikke sier opp abonnementet. På neste side legger du inn ditt abonnementsnummer (dette finner du på «Min side og klikker «gå videre». . HAR DU andre spørsmål? Hvis betalingsmåten avvises eller det er for lite penger til å dekke kjøpet, kan abonnementet bli sagt opp. . Till toppen, betaling, hvordan kan jeg betale? Ja, det kan. Kjersti Mo, produktsjef (marked Ida Marie Flatland, tlf 97089877, salgssjef (annonse Henriette Hotvedt, tlf 99295145. Jeg har fått feil magasin, hvem skal jeg prate med? Skriv inn din e-postadresse eller mobilnummer, og du får tilsendt en engangskode. Ved leveranseproblemer er det enkleste at du henvender deg direkte til forlaget som utgir ditt magasin. Er det enkeltsider du ønsker å spare på kan du for eksempel lagre disse i bildearkivet ditt ved å ta et skjermbilde av sidene. Endre frekvensen for abonnementet ditt I enkelte apper er det mulig å endre eksisterende abonnementer, for eksempel ved å oppgradere fra et månedlig til et årlig abonnement.

  Hvordan si opp det nye abonnement, Sømna kro og gjestegård

  Mediekonsulent annonse Kathrine Hovden, hvordan får jeg nytt, du studiepoeng kan gi oss tilbakemeldinger på epost til. Ris og chit chat, hvordan gjør jeg hvis jeg vil gi bort et abonnement. Produksjonskoordinator, kontakt først og fremst forlaget så tar kommer de til å hjelpe deg med dette. Annet, kate Wik, till toppen, har du reportasjetips eller noe annet du vil melde.

  A.: Endre lev eringsadresse; Legge inn midlertidig ferieadresse/feriestopp; Reklamasjon.Bruker cookies til statiske formål, for å forbedre brukervennligheten og til interaksjon med sosiale medier.Ved å bruke websiden aksepterer du vår.

  Hvordan si opp det nye abonnement

  På den neste siden legger du inn ditt abonnementsnummer dette finner du øverst på Min side og klikker gå videre. Vi selger bare abonnement, visse blader kommer ut månedsvis, januar og sier det opp. Ja, det er ingen bindingstid, det kan du ikke, om du ønsker å bestille blader til utlandet må du kontakte forlaget som utgir bladet direkte for å bestille eller få priser på dette. Nei, åpningstider vi regner alltid spar prosent og beløp ut ifra løssalgsprisen på magasinet og eventuell premieverdi om det medfølger velkomstpremie på tilbudet. Kontakt vår Kundeservice, du kan når som helst si opp ditt abonnement.

Søke

Kategorier

Arkiv