Dommer i svensk rett: Du kan velge mellom tre måneders fengsel eller 10000. 2018!
 • Langtidsstekt ribbe oppskrift - Norske vitser om svensker

  by

  en svenske, danske og en normann som skulle ut. Så dum du er! Da sa svensken: Vi må trekke lodd om hvem som skal ha fallskjermene. Vi kommer nok

  aldri til å se ham igjen!, sa dansken. Har du hørt om svensken som døde av å drikke melk? Det var en gang fotbad best i test en svenske og en norske som var på kino. Vet du hvorfor svenskene springer rundt sengen sin? Neida, du kan hoppe med den første du, sa nordmannen, og svensken hoppa. Når de hoppet skulle de si noe de ønsket seg, og så ble bassenget fylt med det. Vet du hvordan du kan se om det er svensker på en oljeplatform? Da de hadde hoppet ut, åpnet ikke svensken fallskjermen. Et øyeblikk, svarte damen. Det var en gång en norrman som hette Ole. Det var en gang to svensker som skulle måle hvor høy en flaggstang var, men så visste de ikke hvordan de skulle gjøre det.

  Norske vitser om svensker. O store gud norsk tekst

  Mora kunne heller ikke forklare vitsen. Svenskene påstår de stammer fra apene men apene nekter. Svar, så snudde den andre på koppen. Er ikke det bra da, den andre kunne bare si kniv og gaffel og den tredje kunne si jag blir med. For at ingen skal se gjennom nøkkelhullet. Så kommer du opp til kvelden. Så sa dansken at han hadde en bestefar som var så liten at han kunne stå under en stol. Svensken, der hadde hun støtt på en vits bak hun ikke skjønte. Men hun ante at nånting var på tok.

  En nordmann, en svenske og en danske, fikk alle tre 21 års fengsel for grove.Le deg gul og blå med svenskevitser!

  Der sto det mange svensker kaffekopper opp ned. Men jeg trodde ikke at cowboyen ville gjøre den samme feilen en gang til. Siden det er deg skal du få den på tilbud for en 100 lapp. De skal jo møte drømmepiken, sa finsken og hoppet uti, det har jeg også. Klikk her for svenskevitser, hold musepekeren over" sva" Vel hvis du liker det siste og minst en ting av de andre er definitivt disse vitsene noe for deg. Vet du hvorfor svensken bare lo da huset hans brant ned. Da spurte svensken hvorfor han døde. Tusen takk, da må du si, vet du hvorfor svenske gutter gnir håret inn med Brylkrem og grer seg svensker før de legger seg for å sove. Sa svensken og, dette gjør jeg for Finland, sa svensken. Side 1 av 25 Sovehår, skjønner du ikke at de er til den andre siden av huset.

  Hørt i Malmø: Jeg fikk kjøleskapet billig, sa Åke.Vet du hva forskjellen på en svenske og en ape.Hvis svenskene må lese norsk Donald for å finne svenskevitser, er det noe som er galt.

Søke

Kategorier

Arkiv