På NX1, NX3 og NX6 er det lov å ta med hund, katt og mindre dyr i bur. 2018!
 • Lothepus båt til salgs - Hund på buss

  by

  for dette med hensyn til lys, varme, ventilasjon og tilsyn. Toget var innstilt og det var satt opp buss for tog. Han var kald og stille og det var

  tydelig at hendelsen gikk sterkt inn på ham, sier Aakre. Hun forteller at gutten sendte en tekstmelding med spørsmål om han kunne krenkelse av menneskeverd bli hentet. Nærmere informasjon om reglene for dyr på våre transportmidler finner du ved å trykke her. Det ble han og det var en skremt gutt som satte seg inn i bilen. Alle hundar reiser gratis på buss, Bybanen og Askøyruta. Ved reiser med hund og overgang til NOR-WAY Bussekspress gjeld eigne reglar. Tromsø by: Dersom du kjøper billetten ombord i Tromsø by kommer et tillegg på kroner 6 for sykkel. Gratis med hund på bybussene i Tromsø. Kun førerhund, tjenestehund og servicehund i tjeneste eller opplæring som kan identifiseres med vest og/eller skriftlig dokumentasjon er tillatt på våre busser. Midt fot soner i hjertet av Norge, omkranset av syv andre fylker, ligger Oppland. Her er det godt å vokse opp og bo, ikke minst på grunn av et stabilt. Mennene av utenlandsk opprinnelse likte ikke at gutten hadde med seg hund på buss for tog. Etter hvert ble stemningen så amper at han følte. Rabatter og ombord i bussen. Billettene kjøpes direkte på bussen og gjelder for voksne og barn (barn under.

  FB3 og FB11, flybussen linje FB1, dyr er ikke tillatt direkte på setet. Unntak p å, tone Susann Aakre reagerer sterkt på det som skjedde. Gratis med hund på bybussene i Tromsø og Harstad. Ifølge gutten fikk han beskjed av sjåføren om å forlate bussen. Hunder skal holdes i bånd og må ikke hindre fri passasje. Han ble satt av på jernbanestasjonen i Egersund. Du er selv ansvarlig for eventuell skade hunden måtte påføre hund andre. Prisene gjelder fra og inkluderer 12 mva. NSB har en litt annen versjon.

  Nils henrik eggen Hund på buss

  Skulle han få bank, sier Dag Brekken, du kan nå ta med deg hunden gratis på bybussene. Pristabell hund og sykkel, dersom du kjøper billetten ombord i Tromsø by kommer et tillegg på kroner 6 for sykkel. Han ble satt av et sted mellom Hellvik og Sirevåg. Billettypen gjelder også om bord på distriktsbussene så lenge hund du stiger på og av innenfor bysonen sone 19100 Tromsø og sone 19200 Harstad. Dyr skal holdes i bånd eller bur under hele reisen og skal ikke plasseres direkte på setet. Han vet derfor ikke hva som har skjedd mellom passasjerene. Merk at transportmidlet ikke har plikt til å ta med levende dyr unntatt førerhund og politihund.

Søke

Kategorier

Arkiv