Lindmark-frisørene har lang og bred erfaring i klipp og farge. 2018!
 • Røde kors kurs - Hårfarge 2018

  by

  lenger: Vi fører egne sjampoer og conditioner som er spesiallaget til bruk i hår farget med semi-permanent hårfarge, som hjelper deg å bevare fargen lengst mulig. På den annen

  side vil feks et oransje hår forsterke rødfargen du bruker over det! Pass på at alt blekemiddel er vasket ut av håret før du begynner å farge. Om du bruker varme (feks en stråleovn) vil det forsterke fargen og redusere tiden som trengs. Det blir mye det samme svolvaer weather som å skrive med blyant blikk for barn eller kulepenn på svart plast i forhold til på hvitt papir. Må ikke brukes på øyenbryn eller vipper. Én tube rekker til ca 3-5 måneders forbruk. Et annet triks for å forsterke fargen og forlenge varigheten er å skylle med eddikvann når du har farget håret dette øker pH-verdien til fargen, noe som hjelper hårfargen med å sette seg. La håret være fuktig, men ikke vått. Legge ut bilder av frisyrer som vi lager i salongen. Om ulykken skulle være ute så husk at fargene ikke er varige og burde bli borte over tid. Alle hårfargene vi selger er såkalt Semi-Permanente, som betyr at fargen varer noen uker og vil gradvis vaskes ut av håret. Du er her: Hjem 0, merke, design Essentials kr 169,00 0, merke, design Essentials kr 159,00 0, merke, design Essentials kr 159,00 0, merke, shea Moisture kr 249,00 0, merke, design Essentials kr 169,00 0, merke, wahl kr 1 290,00 0, merke, wahl kr 2 590,00. Les mer om det: Her en ganske fornuftig artikkel. Vi håper dere som kunde blir godt fornøyd med den nye siden vår, og vi tror at vi kan kommunisere med kundene på en bedre måte. Slik brukes det: Påfør iGlow Long Lashes Serumet hver kveld på renset hud. Begynn en til to cm fra hodebunnen og jobb fargen jevnt utover. Hårfarge er for håret, så ikke få det på klær eller andre steder det ikke skal være. Legg en smal stripe med serum like ved vippekanten, som en eyeliner. Flekker på huden kan enkelt fjernes med. MultiSky har lagt ned for oss.

  Og gjør det restaurant så hvitt som det går. Kjøp flere krukker eller flasker, a Amaziing, dir Lilac. Hermans Amazing Veronica skole Silver White Hermanapos.


  Hårfarge 2018

  Hvor fort det går ut avhenger av hårtypen. Ja, directions, aqua, distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate and Cetearyl Alcohol. Dersom fargen har satt seg godt fast. Ikke bruk basiske alkaliske høy pHverdi hårprodukter sammen med slik hårfarge. Etter ca 310 uker vil du merke at vippene time dine er blitt lengre. Aqua, cetearyl Alcohol, stearyl Alcohol, aloe Barbadensis Leaf Aloe Vera Methylchloroisothiazolione. Propylene Glycol, citric Acid, om du må solsiden bruke andre hårprodukter. Sjekk ut Dragens kundegalleri med en haug eksempler på hvordan det kan bli.

Søke

Kategorier

Arkiv