Bilferie i Norge tips til vakre bilturer. 2018!
 • Sundbrygga - Bilferie norge tips

  by

  skal kjøre med lys på til enhver tid. For kjøretøy over 3,5 tonn gjelder egne satser. Politiet kan bøtelegge på stedet. Lys skal være på i tunneler. Sonene

  er markert med skilt som viser båten om kvelden en hvit C på rød bakgrunn. Dette er et internasjonalt bevis på at kjøretøyet har gyldig ansvarsforsikring. Kjører du venstrestyrt bil i Storbritannia, må du justere lysene slik at du ikke blender trafikken. Vær oppmerksom på at biler med utenlandske skilter er mer utsatt for tyveri.

  Bilferie norge tips

  Spesielt de med campingvogn, bilferie norge tips førstehjelpsutstyr og reservelyspærer er obligatorisk utstyr i bilen. I Nederland har du vikeplikt for de som kommer fra høyre i rundkjøringer. Bot for manglende oblat er rundt 520 kroner. Vær oppmerksom på at biler med utenlandske skilter er mer utsatt for tyveri Foto. Frankrike, foto, mobilbruk i bil er forbudt selv med håndfri. Pass på at du ikke parkerer feil i byene. Turister, bilferie norge tips portugal MÅ betale, i byer er parkering kun tillatt på høyre side.

  Vær forberedt på bilferie norge tips mye trafikk og lange køer. Skademeldingsskjema for bil, det er lurt å alltid ha en skademelding i bilen skulle bilferie norge tips du komme utfor et uhell. Fare for tåke varsles med skiltet Mist i det nordlige Belgia.

  Vis mer, vær oppmerksom på kjørekulturen.Hjelm er påbudt for motorsyklister.La hanskerommet og eventuelt overtrekket til bagasjerommet stå åpent, slik at eventuelle tyver ser at det ikke er noen verdigjenstander der.

Søke

Kategorier

Arkiv