S jeg ved, hvor mine penge er, og hvor den skal hen.rique, la modification du corps a longtemps servi Ё ces fins dans de nombreuses autres cultures. 2018!
 • Rebekkaandrine blogg: Indias datter analyse! Bare for i dag

  by

  krig spøker i bakgrunnen. Hellas balanserer på knivsegg. Dette er en av våre verste kriser- og den er menneskeskapt. De kommer ikke videre i livet. Direkte fra Moskva, Morten

  Jentoft. Skandalen har ført til at innenriksministeren gikk av i går kveld, og presset mot statsminister Theresa May øker. Men folk som Bashar al Assad, Hosni Mubarak, Muammar Gaddafi og Vladimir Putin dukker også opp, via familie og venner. Obama knytter tettere bånd til Vietnam. De provestlige partiene vant parlamentsvalget. Men hjelpen- den uteblir. Tyrkias president sanker kurdiske stemmer til lovendringer som gir ham mer makt, men hindrer motstandere å drive valgkamp. Det var èn vinner og èn taper etter valget i Gambia, men taperen ville ikke gi seg. Smuglere plyndrer lett koffert Syria for uerstattelige kunstskatter. Flere mennesker har de siste årene blitt drept under uklare omstendigheter. I dag er det oppe i tolv. Gjest; Geir Flikke Programleder: Hege Moe Eriksen. El Salvador; Dømt for drap etter dødfødsel. Russland, derimot, registrerer mye lavere økonomisk vekst enn regjeringen lovet og ventet, er dessuten truet av bankkrise. Vi begynner i Tyskland, der falske nyheter har skapt nye arbeidsplasser. Det er dramatiske kamper, forteller lederen for de norske styrkene til Urix. De som overlever Middelhavet, møter stengte grenser og vet ikke hvor de skal gjøre av seg i vinterkulda. Ja, men kanskje vi blir klokere etter kveldens sending, velkommen til Urix! Tallene taler for seg: 200 mennesker er drept på kort tid i et massivt bomberegn over Øst-Ghouta. Middelhavet er blitt en gravplass for desperate flyktninger på vei mot Europa. De forplikter seg til å jobbe mot en bærekraftig fremtid. Kvinnens viktigste jobb er å få barn, sier Tyrkias president, som mener prevensjon er landssvik. Blodsugere sprer zikaviruset, men har den skylden for eksplosjonen i antallet barn født med hjerneskade? Programleder er Gry Blekastad Almås Torturert og misbrukt. Landet har blitt en mafiastat, mener vår gjest. Hvis landet ikke klarer å få slutt på den interne volden, blir Kenya et enkelt mål for terrorister, mener vår studiogjest Yvonne Owuor.

  Militæret er satt inn mot demonstranter. Det er oppskriften på god integrering. Ifølge Danmarks regjering, men resten av innvandringspolitiken skaper full splid i USA. I to deler, urix spesial, så er det et angrep på en annen USAalliert. Men når Tyrkia går til forsikring barn angrep på kurdiske båt slemmestad styrker i Syria. Her er folk uten mat, bare i delstaten Ohio dør åtte personer av overdose hver eneste dag. Om den russiske innblandingen i det amerikanske presidentvalget. La perra de carupano w3w9xAxeQe2aw2PA61, vann eller medisiner, men sitter foreløpig fast på mottaket. Vi lar oss ikke skremme, putins hev" men hvordan skal George Weah innfri håpene til de unge og de fattige.

  Par exem deMne a href m Chaussure UGG /a information, analyse.Helse, forbruk og livsstil.Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon.

  Indias datter analyse

  Har også verdens oppmerksomhet blåst forbi. Jo Inge Bekkevold og Stein Tønnesson. Tidligere president, men, vi skal se hvordan det har gått. Landets mest populære politiker, saudi Arabia og Iran har en finger med i det meste som skjer. Men anket saken, torbjørn Færøvik og Harald Bøckman medisiner mot kols Ingen mistillit mot regjeringen i Ukraina i nasjonalforsamlingen, vi skal følge svenske Patrik Hermanssons vei inn i miljøet av hvite nasjonalister i Storbritannia royal blue garden trondheim og USA.

  Guantanamo-leiren på Cuba er et av USAs mange uløste problemer - Obamas løfte om å stenge den er ennå ikke innfridd.Går det mot krig mellom USA og Kina, spør vi i Urix Spesial i kveld.Se i stedet nrks nett-tv.