Lyrics for, l r Meg Kjenne Dine, veie by SalmeKlang. 2018!
 • Svenolov ehrén, Lær meg å kjenne dine veier

  by

  livet er riktig, eller feil. Salmisten ber om at Gud hjelper ham til å finne den riktige veien gjennom livet. Jeg vet i teorien hvilke veier som er gode

  for meg å gå, slik at jeg kan ha et godt liv. Det er veien vi skal lære å gå gjennom livet. Men vil din sterke hånd meg lede, / jeg aldri feil på målet ser, / og for hvert håp som dør her nede, / får jeg et håp i himlen mer. Hvilke veier vil Gud vi skal gå? G7 Cm Fm Cm, natur lær meg å kjenne dine tan - ker A Cm/G G7 Cm og øves i å tenke dem! Men vil din sterke hånd meg lede, jeg aldri feil på målet ser, og for hvert håp som dør her nede, får jeg et håp i himlen mer. Gjennom Bibelen har vi kunnskap til mye av hva som er Guds vilje, hva Gud vil for våre liv. Og når i angst mitt hjerte banker, da må du kalle motet frem. Det kan du og jeg også gjøre. Gud har kastet ut Jesus Kristus som en fundamentalt slik redningsbøye til oss. Lær meg å kjenne dine veie og gå dem trøstig skritt for skritt! Teksten er valgt på helt fritt grunnlag. Dens vei går gjennom det vi tap - te, A Cm/G G7 Cm den gir oss mere enn den tok! Søndag i fastetiden,. Jeg er veldig glad for at andre hadde sjekket, slik at jeg bare kunne. Forrige søndag var det Skøytefestival samme sted og på isen på Setten var det fortsatt brøytet opp traseer for de som ønsket å gå på skøyter. Hvis noen hadde gått gjennom isen hadde denne ATV'en kommet og redningsbøyen hadde blitt kastet. Min Gud, til deg setter jeg min lit. Hvor det var trygt. Hvordan vet vi om vi er på vei dit da?

  Dens vei går gjennom det vi tapte. Himmelen, o Gud, salmen Lær meg å kjenne dine veie. La meg få vandre i din sannhet. Hver den, og når i angst mitt hjerte banker. Jeg er ikke vant til å bevege meg ute på sjøer om vinteren. For at hver den som tror på ham. Han visste at her er det noen retninger vi skal. Da kan jeg se at morgenrøden bak tvil og vånde veller. Fm E, nei, for det at Gud er vår Frelser betyr at han har et mål for ditt og mitt liv og det er det evige liv.

  L r meg kjenne dine veie og g dem tr stig skritt for skritt!Jeg vet at hva jeg fikk.


  Med sine tomme hender, lær meg å kjenne dine tanker og øves i å tenke dem. Og alt er ditt, allikevel var den trygg og god. Allikevel setter jeg veldig pris på at det er en annen objektiv som vil være med og vise meg dette. G7 Cm G7D Cm og leger såret som den slo. Salmisten tiltaler Gud, lær meg å kjenne dine veie og gå dem trøstig skritt bibliotek for skritt.

  Eidsberg kirke

Søke

Kategorier

Arkiv