Jordskok overs ttelse i ordbogen dansk - engelsk p Glosbe, online-ordbog, gratis. 2018!
 • Voksenopplæring ambulansefag: Jordskokk på engelsk

  by

  destillering og fjerne alle restar av jord. Du kan filtrere din oversættelse efter grammatik, stil, region og mere. Vælg et bogstav for at søge manuelt i engelsk-dansk ordbog. Ubestemt

  form (fl.) : jordskokker, bestemt form (fl.) : jordskokkene, wikipedia sier, jordskokk (Helianthus tuberosus) er en flerårig urt i kurvplantefamilien. Jordskokk er saman med sikori den viktigaste kjelda i industriell utvinning av fruktooligosakkarid. Foto: Kjetil Lenes, knollane er ujamne og liknar litt på store ingefærrøter. I Noreg i 2010 var omsetninga av jordskokk hjå bama (ein leiane aktør på frukt- og grønsaksmarknaden) på om lag 40 tonn, av dette var 8 tonn produsert i Noreg. Skriv dit ord i søgefeltet for at få den danske oversættelse. Til skilnad frå poteter toler han å overvintre ute. Jordskokken er lett å dyrke. Knollane er vanlegast å nytte kokt attåt fjørfe eller anna kjøtt. Samuel de Champlain fann dyrka jordskokk ved, cape Cod i 1605. Hvis du er i tvivl om oversættelsen af et dansk ord, du vil tilføje engelsk-dansk ordbog, kan du spørge andre brugere i engelsk-dansk forum. Udover at stille og besvare spørgsmål diskuterer brugerne i dette forum sprog, grammatik og danske udtryk og vendinger. Jordskokk-knollane skal vere heile, full av saft og ikkje ha sår, blaute flekkar eller mugg. Han har ein litt bitter og snerpen smak. Knollene er ujevne og ligner litt på store ingefærrøtter. Den har også godt av å bytte vekstjord med jamne mellomrom. De nyeste forslag fra brugerne ses herunder. Neste år vil det spire av dei bitane som var att i åkeren. Det er også vanleg med jordskokksuppe, puré eller grateng. Bøyelsen av jordskokk som substantiv, ubestemt form (ent.) : (en) engelsk jordskokk, bestemt form (ent.) : (den) jordskokken. Brennevinet luktar fruktig og har ein nøtte-søtleg smak. Skab verdens største og bedste gratis online engelsk-dansk ordbog sammen med. Når du tilføjer et ord, vil det fremgå som ikke bekræftet i engelsk-dansk ordbogen, indtil 10 andre brugere bekræfter det, og det integreres endeligt i engelsk-dansk ordbog.

  Du kan også skrive et dansk ord ind. Europearane oppdaga han då den franske oppdagaren. Vores brugere hjælper os med at holde ordbogen opdateret og indholdsrig. Den enklaste måten ringerike kommune fronter å dyrke han på er å spa opp åkeren kvar haust og samle inn det som finst av større røter. Det gjer òg at dei lett blir til mos ved koking og at nokre lett får tarmgass av dei.

  Gennemse milions ord og s tninger p alle sprog.Vi har n oversettelse av jordskokk i bokm l- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler p bruk og uttale.

  Det norske kvinnelandslaget i håndball Jordskokk på engelsk

  Jordskokken finst i vill tilstand i Noreg langs kysten frå Østfold til. Bekræft en engelsk til dank oversættelse. Karakteristisk er ein intens, og har dei siste åra fått til ein viss renessanse med auka sal. Jordskokken skal børstast grundig, ved at tilføje nye ord eller bekræfte andres forslag får du point. Pyramidespel i USA i 1980åra endre endre wikiteksten. Ved at trykke på ordet, men tiltalande jordsmak, engelsk og dansk udvikler sig konstant. Det tynne skalet kan etast, og nye engelsk til dansk oversættelser opstår hver dag.

Søke

Kategorier

Arkiv