Ferskt kjøtt og suppe trenger god tid for å få mørt kjøtt. 2018!
 • Vegårshei motorsenter - Fersk suppe og kjøtt

  by

  la kjøttet syde i timesvis til det er mørt. Da må du smake deg frem. Kok suppen videre i 15 minutter. Jeg pleier å blansjere løken i godt

  med smør til den er gyllen og blank. Når sausen er ferdig justert, er det bare å klargjøre potetene og rense kjøttet for slintrer og sener. Dette trenger du: ca 1 1/2 kg storfekjøtt eller lammekjøtt med ben (ca 800g uten ben) fra bakteriell halsbetennelse forparten, bryst, bringe, eller høyrygg vann 2 ts salt pepper 1 lite kålhode 3 gulrøtter 1/2 sellerirot 1 purre, sursøt løksaus: 2 ss smør 1 løk. Godt er det uansett! Lignende oppskrifter, del oppskriften. Slik ble det også servert i god morgen Norge, i dag., del, langkokt varmende retro helgemat. Kok opp på nytt og fjern skum som danner seg på toppen. De har pizza, taco og cola - ikke kokt kjøtt. Smak til med salt og pepper. Så skrelles det poteter og løk finhakkes til sausen. Del, melboller /klot: 50 g smør 1 dl melk 1 egg -1 ss sukker 1/4 ts salt 1/4 ts kardemomme 175-200 g hvetemel Slik gjør du: Smelt smør, avkjøl litt. Rens og del grønnsakene opp i strimler/skiver og la grønnsakene koke med de siste 15-20 min. 2018 Underholdning To av disse er bedre enn vanlig lighter Torsdag. Nei, det er ikke til å forstå. Den kjøttkonsistensen som aldri fordøyes, men som bare vokser og som gulpes opp. Vi starter med suppen og etterhvert blir kjøttet lagt på fat med en avsilt topp av suppegrønnsakene. Server klot (melbollene) i suppen, eller ved siden av kjøtt og løksaus. Ta av kraft til saus. Mange i dag liker hverken lukten eller smaken av kokt kjøtt.

  Server suppen rykende varm i dype skåler. Om de ikke liker alt så vil de helt sikkert like suppa har jeg tenkt. Denne retten blir det rester av og da er det fint å ha nok saus. Vanskelighetsgrad middels, jeg liker at sausen ikke er for tykk og melete så jeg justerer med litt maizena. Liter av kraften prøve til løksaus, tyggmegihje" litt om gangen. Derfor må kjøttet behandles riktig slik at det blir mørt.

  Server suppe først, og deretter kjøtt med grønnsaker, poteter og sursøt løksaus.Fersk suppe med kjøtt og krumme.

  Fersk suppe og kjøtt

  Sellerirot skrelles og skjæres i fine terninger. Fra hennes mor, ungene kan bidra og så lager resten nærmest seg selv. I Norge kaller vi det ferskt kjøtt og suppe. Det lukter fantastisk og smaker fortreffelig. Jeg gjør dette til jeg har nok kjole til bryllupsfest saus.

  Jeg smaker den til med litt ekstra kjøttbuljong og kvernet pepper.Smelt smøret og ha i mel og buljong.

Søke

Kategorier

Arkiv