På alle stoppene blir det servert skumle historier fra virkeligheten og barna vil få muligheten til delta aktivt i forellingene. 2018!
 • Roar buøen, Skumle historier fra virkeligheten, Sverige innvandring

  by

  viser frem hodene som en gang rullet i denne gaten. På siste stopp blir vi vitne til intrigene mellom selveste Anna Malena og Johan i Subakanalen. Eller, enkelt

  og enkelt Dubai er med rette et omdiskutert reisemål om dagen, og det er lett å peke på graverende feil ved både likestilling og arbeidsrett i landet. Nå inviterer vi alle barn til å feire sin bursdag med bøddelen i Steglebakken og de andre skikkelsene fra Stavangers mørkeste tider. Er det ok å reise på ferie til Dubai? Barnas mørke side er den samme turen som, stavangers mørke side, men nå har vi tilpasset turen til barn fra. Og jeg er fullstendig klar over at min kjæreste tilhører en egen klasse av innflyttere som favoriseres i et land sultent på internasjonal business. I svært mange land som lokker solhungrige nordmenn med paraplydrinker, sol og bekymringsløs bikinisommer, er virkeligheten en langt annen for lokalbefolkningen og potensielt også for frihetselskende gjester som besøker dem. Les mer om turen: Barnas Mørke Side. Portal fra / intervju, portal / kunst, portal / kunst, portal / Radio, portal, portal / kunst, portal / tegneserier, portal / musikk, portal / Film. Jeg har ofte kjent på liknende moralske kvaler når jeg har reist på jobb i for eksempel Marokko (der jeg har vært på DJ-jobb omlag 16 ganger). Å få bli kjent med og også dele tanker, erfaringer og nye perspektiver med bare en brøkdel av disse, er noe av det jeg setter aller mest pris på med å reise. Steder som Bali, Jamaica, Malaysia, India, Egypt, Maldivene, Singapor, Tanzania og Bahamas er bare noen navn på den lange lista av vakre steder som har et langt mindre vakkert syn på menneskerettigheter, frihet og likhet. . Portal / Samtalen / Arnhild Lauveng, portal / Utenriks, portal / intervju, portal / prosa, portal / kunst, portal / Film. Nye steder og opplevelser gir påfyll av energi, og avstanden til alt det vante hjemme gjør det lettere å la jobb være jobb, og legge bekymringer og stress til side. Å sette søkelys på dette, holde seg informert og være bevisst tror jeg er viktig når vi som privilegerte nordmenn får bruke verden som lekegrind. Portal / Lyd, portal / Lyd, portal / Økonomi, portal / forskning, portal / utdanning, portal / kunst, portal / innvandring / Polen. Livet som fransk modell kan ikke sammenliknes med det til indisk bygningsarbeider. Vi ønsker å belyse omgivelsene våre på en nyansert måte med bidragsytere fra ulike fagfelt, profesjoner og institusjoner.

  Være delaktige og stille spørsmål tror jeg vi påvirker de såkalte drømmestedene til å utvikle seg i en retning som tåler dagslyset litt bedre også for de som ikke skumle har klippekort til solsengene. Portal Utenriks polen, mine tanker om å reise til omdiskuterte Dubai. Portal, husker du hvor spennende det var med spøkelseshistorier som barn.

  Oct 25, 2013 legoforbannelsen og andre skumle historier fra virkeligheten, oct 25, 2013.Historier som skiller seg diametralt fra det som ellers vises fram i medienorge.eller fremmedfiendtlig, snarere synes Houellebecq å ta et langt steg bort fra tesen om at muslimer flest er de « skumle andre».

  Skumle historier fra virkeligheten

  Og å velge å reise til ett av disse landene bør aldri gjøres skjødesløst. Før vi møttes bodde og jobbet fra han i Dubai. I dag kommer tidsskriftet med fire hefter i året. På hjemmefronten har jeg det siste året nemlig hørt mange historier om Dubai. Nettopp fordi jeg tror på åpenhet. Det er viktig å være klar over skyggesiden bak paraplydrinkene og luksushotellene i landene vi velger som ferieparadis. Jeg vil si ja, frihet og kulturutveksling, og et slikt pusterom kom som bestilt akkurat. Portal, anna Malena dukker kanskje også opp. Men jeg tror også at bevisste gjester er langt bedre enn sinte isolasjonister.

  Portal / Teater, portal / intervju, portal / kunst, portal / Film, norsk pedagogisk tidsskrift gjenspeiler bredden i det pedagogiske og fagdidaktiske forsknings- og praksisfeltet.Aktuelt / reportasje Aktuelt / Etikk / tilbakeblikk Påfyll / Estetikeren Ideer / kommentar / Ti år etter finanskrisen Kultur / kommentar Ideer / kommentar / Kjønnsliv Bøker / intervju.En dagsform som ikke var en spesielt god match med travel førjulstid, sene kvelder med DJ-jobbing, morgen-tv og ikke minst konferansierjobb for Norges største bryllupsevent i januar.

Søke

Kategorier

Arkiv