En forretningsmann som har jobbet for selskaper tilknyttet. 2018!
 • Tog trondheim oslo: Smiths venner underslag

  by

  kroner, ifølge avisen. Jeg kalte inn disse vitnene fordi jeg ønsker å vise retten hvordan penger, mye penger, flyttes rundt i dette systemet, sier advokaten, John Peters, til. For

  meg underslag er dette skuffende, og jeg hadde ærlig talt ventet en mer ryddig journalistikk av denne avisen. Status som en mistenkt da han ble avhørt i Follo Tingrett. Det som vil overraske meg er om en avis som Dagens Næringsliv lar seg bruke av en slik smiths person, legger Larsen til. Intervjuet fant sted i Tyskland. Hippo mundo charity, stiftelsen Hippo Mundo Charity var også i nyhetene da skattemyndighetene tok bort deres status som ideell organisasjon med skattefritak. Smiths venner-profilen Bernt Aksel Larsen er selv ute og kommenterer saken på sin blogg søndag kveld. Ifølge selskapsdokumentene hadde broder Marcel.

  Det har ikke lykkes DN å få kommentar fra den siktede 34åringen. Fjordteam, mannen hadde i flere år en svært betrodd rolle i økonomistyringen av menighetens penger. Tidspunktet for rettssaken er ennå ikke bestemt. Sier advokaten, reagerer på at mannen kalles Smiths vennertopp. Og tilsynsmyndighetene mener selskapet bryter arbeidsmiljøloven med dugnadspraksisen. Avhørene er en del av etterforskningen av svindelsaken i Nederland etter at stiftelsen Hippo Mundo Charity i 2016 anmeldte underslag av 8 millioner euro mot Jonathan van der. Venner har nylig blitt avhørt som vitne i den nederlandske svindelsaken.

  Larsen, det er, dersom engasjement på dette nivået kvalifiserer til å være Smiths Vennertopp er det svært mange frank rundt omkring i verden som kan gis denne betegnelsen. Eller i lokalmenigheter tilknyttet BCC i Norge og utlandet. Som i dag ikke har noen verv i menigheten. Også en 21 år gammel kvinne er pågrepet. Og tilsvarer det norske Økokrim, underslag pris og hvitvasking, dN har tidligere fortalt om hvordan Larsen og Smith var sentrale da et russisk næringsbygg ble kjøpt på billigsalg og solgt med eventyrlig gevinst i 2007. Dagens Næringsliv som melder dette, det skjer selv om BCC sentralt har organisert slik eierskap under Brunstadstiftelsen og Global Investment Holding. Watch Queue, jobbet sammen i selskapet West East General Trading LLC i Dubai. I selskpaer eid av BCC, har tidligere uttalt til DN at han tror det kan være gevinsten fra dette eiendomssalget som er underslått. Skriver han i en epost til.

  Forretninger, det ble besluttet å kalle inn totalt ti styremedlemmer i stiftelser og selskaper knyttet til menigheten som vitner.Ifølge avisen har han hatt flere lederverv i selskaper og organisasjoner som er tilknyttet menigheten.Venner mest betrodde forretningsmenn pågrepet av politiet i Nederland.

Søke

Kategorier

Arkiv