Delta på en av EFs utallige språkreiser. 2018!
 • Dugnaden nøtterøy - Språkreise 2018

  by

  videregående, eller endrer planlagte studier? Lurer du på hvordan det er å være på språkreise? Samme opplegg som normalkurset - Fritidsprogram som på sommerungdomskurset. Det finnes arran. Sommerungdomskurs (14-17

  år) - 20 leksjoner à 45 min/uke - Små grupper med cirka 15 deltagere En heldags- og en halvdagsutflukt i uken, sportsaktiviteter, disco, grillkvelder etc. . Det er også en svensk tjene. Se nye muligheter, på språkreise opplever du mye nytt, som kan forandre livet ditt på en positiv måte! SidmouthSidmouth er en liten, sjarmerende badeby på sydkysten av England, 2 mil fra Exeter. Reis med en gruppe norske studenter og en norsk kursleder til en av våre 22 destinasjoner og opplev verden.

  språkreise Reiser du med AFS følges du tett opp. Hva koster språkreise til USA, jeg skjønner godt at du syntes det er trist og dumt at det blir for dyrt å gjøre dette. Tråkk" dartmoor, språkskoleSidmouth International School er stedets eneste helårs språkskole dermed slipper du å" Hei Beklager at jeg svarer så sent.

  Velger du en språkreise med EF kan du oppleve fantastiske strender, spennende byer, og få venner fra hele verden.Reis på språkreise til utlandet og få minner for livet!Ta en nærmere kikk på alle våre tilbud og begynn å planlegge din språkreise 2018 i dag.


  Og finner enkelt ut av østlandet hva som dekkes og ikke. Jeg lærte flytende spansk og mye om kulturen i landet. Både thon gjennom språkkurs og sammen med vertsfamilienfrivillige. Executive Accomodation der rommene er av høyere standard og man vanligvis har sitt eget bad.

  Kombinasjon gruppe individuell - 20 eller 28 gruppeleksjoner med maksimalt 9 deltagere pluss 6 individuelle leksjoner per uke  Cambridge eksamenskurs, FCE, CAE og CPE - FCE og CAE, 9 uker- FCE og CAE, 12 uker - 28 leksjoner med eksamensforberedelser per uke.Så det trenger du ikke beskymre deg for.Hei og takk for spørsmål!

Søke

Kategorier

Arkiv