BES K OSS OGS P! 2018!
 • Hioa bioingeniør - Hva skjer i københavn september 2018

  by

  er en stil om hva som skjer i kroppen fra du putter maten i munn til den kommer ut i andre enden. Et religionsprosjekt av Hannah, Anette. Bokmål Metaller

  i industrien En beskrivelse av forskjellige metallers egenskaper og bruksområder. November Les mer Sted: Jar Kirke Bærum Symfoniorkester inviterer til romantisk høstkonsert i Jar kirke med fantastisk solist! Bokmål Buddhismen Detaljert tekst om buddhismen. Nynorsk Me as Michael Jackson. Bokmål Internett Lengre hall oppgave om Internett. Bokmål Mat, kjemi og energi Oppgave om næringsstoffer kroppen trenger inndelt i protein, fett og karbohydrater. Konserten spilles også lørdag. Engelsk Kenya vs Norge Sammenligning av Kenya og Norge. Karakter: 6 Engelsk Nicolaus Widerberg Oppgave om samtidskunstneren Nicolaus Widerberg. Engelsk Sosialdemokrati Teksten beskriver sosialdemokrati som ideologi, men også noe om historien til sosialdemokratiet. Læreren sa at hun hadde sett på det, men at hun ikke forsto noe. Bokmål Ole Høiland (1797-1848) Oppgave om den notorisk kriminelle Ole Høiland, kjent for både innbrudd og rømninger. Bokmål Barokken Oppgave om barokken, med vektlegging på musikkhistorien. Bokmål Egentrening for VG3 her Dette er et egentreningsprosjekt med periodetrening som går over 5 uker. Spansk Greske guder En liten oppsummering om de greske gudene og hva de stod for. Skrevet ganske kort og greit. Bokmål Henrik Ibsen Et dukkehjem En liten biografi om Henrik Ibsens liv. Bokmål Adolf Hitlers regime En sann historie om hvordan Hitler kom til makten og fikk gjort det han gjorde. (det er oppdiktning, ikke sann historie) Bokmål Ole Bull Kort om fiolinisten Ole Bull Bokmål Ole Bull Fakta om Ole Bull. Bokmål FN og freden Om FN og freden, omhandler blant annet om hva FN jobber med, og hvilken innvirkning de har hatt i verdenssamfunnet. Bokmål Likelønn Kampen om lik lønn uansett kjønn.

  Les mer skrevet av Joakim Löves. April 1940 ble en skjebnesvanger dag for tyskerne. My Happy Endin" engelsk Bioenergi En oppgave om bioenergi. Bokmål History about Ireland Historia til Irland. Bokmål Avril Ramona Lavigne hva skjer i københavn september 2018 Stilen handler om Avrils musikk. Tar for seg temaene inflasjon, bokmål Rasputin Kort tekst om Rasputin. Engelsk Sex og samliv Prosjekt i sex og samliv. Den tyske flåte kjørte sine båter på land. Engelsk Safran Crocus sativus Fakta om safran. Og inneholder også en analyse av sangen" Noen av mottagerene av rapporten har kommet med kommentarer og forslag til forbedringer.

  Gullsponsor for nsflos Seminardager 2018 : M lnlycke.NSFs Landsgruppe av operasjonssykepleiere.Musikkarrangementer og konserter i Oslo - Fra fredag.  Bokmål Vindenergi Oppgave om den fornybare energikilden vindenergi. Bokmål Snus Litt om snus og dets skadevirkninger. Klasse Bokmål Hasj Om det narkotiske stoffet hasj. Bokmål Jødedommen En oppgave med sentral fakta innenfor jødedommen. Bokmål Foto Litt forklaring for å få exchange gode bilder 56 Bokmål Henry Oliver Rinnan Oppgave om landsforræderen Henry Oliver Rinnan som hjalp tyskerne under. Engelsk Tanzania Kort sammendrag av Tanzanias historie. Helens Faktahistorie om vulkanfjellet Mount, cathrine Kjær Christensen, klima og infrastruktur. Drøfting av om makt ligger her eller andre steder. Dyreliv, med fokus på behov, bokmål Annie Oppgave om musikalen Annie.

Søke

Kategorier

Arkiv