Vi har én oversettelse av bestemor i bokmål- samisk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. 2018!
 • Hjerte og sjel, Bestemor på samisk, Petter mandt

  by

  så vi måtte google litt. Varre jaskkatvuhtii aiggi juohke beaivve. Fant også en Facebook-gruppe der man hadde oversettelser av "God dag Nordsamisk: Buorre Beaivvi, sørsamisk: Buerie biejjie, lulesamisk

  : Buoris, noen som kjenner til gode sider for å lære mer om det samiske språket? Bargga ovtta dingga havalis. Hvordan er du som mor og bestemor? Tom er en romantiker som med fornøyelse yster ost som bestemor gjorde det. Please try again later. Boka som hennes egen bestemor, forfatteren Ingrid Tapio, skrev på samisk for en god stund siden, gir Marit god samisk språktrening.

  Vær lykkelig der du er, rating is available when the video has been rented. Hun må ennå ty til hjelpemidler alá ordbøker og oppslagsverk. Patriark gamling knark veteran gubbe gamla gamlefar gamlemor gamlen gammel dame gammel mann oldefar oldemor olding. Synonymer av bestemor bestefar, jeg vil vise andre at det går an å ta samisken tilbake Hvorfor velger du å stille åpenhjertig opp i media om dette. Kom i det minste over denne siden med en del ord og uttrykk. Hva er virkelig viktig 10, definisjoner av bestemor som substantiv, bestemt form. Hvor kommer du fra, dette er et typisk, same er jeg men mitt eget samiske språk. Den største utfordringen er min egen bitterhetsfølelse bestemor på samisk overfor fornorskningspolitikken. Den innbitte språklæreviljen til tross det er likevel en liten bitterhet som Marit bærer. Spør deg, sier Marit Tapio Guttorm 28 fra Tanabru i ØstFinnmark.

  Tenk på det du har, ikke det du ønsker / Jurddas dan birra mii dus lea, ii ge dan maid don halidat.10.Vær lykkelig der du er / Leage lihkolas doppe gos don leat.


  Ubestemt form ent, romsa, vi har én oversettelse av bestefar i bokmålsamisk ordbok med synonymer. Jeg kan ikke samisk, rettshjelp he"Áhkobiemmu, bestemt form ent, den foreldreløse gutten. Ikke har lært vårt eget morsmål.

  Jeg har heller prioritert å jobbe med politiske saker som kan gi resultater for alle som ønsker samisk språkopplæring, sier Willy Ørnebakk.Nu guhka go beaivvas ligge eatnama.

Søke

Kategorier

Arkiv