Denne uken kommer forfatter og blogger. 2018!
 • Sigbjørn larsen. Linnea myhre sondre lerche brudd

  by

  er fint at de som leser boken kan spekulere i hva som er tatt fra hennes liv og ikke. Linnéa Myhre trodde ikke hun hadde empati så skjedde

  dette. Det er New York uten køer, for mange turister og stress. Jeg har brukt lang tid på å finne en løsning på dette i mitt nåværende forhold. Denne uken gir forfatter og blogger Linnéa Myhre (26) ut sin tredje roman. Hun har bulimi, og bruker oppkast for å straffe seg selv, eller ham. Kjærlighet er jo stort og universalt, og egentlig ganske vanlig å tørre å snakke om, men ikke for meg. På instagram har Linnéa nå over 102 tusen følgere. Har hentet inspirasjon fra egne opplevelser, fremmedfrykt selv om «Hver gang du forlater meg» er en roman med fiktive personer, er det er ikke til å stikke under en stol at karakterene i boken minner merkverdig mye om Myhre og musikerkjæresten Sondre Lerche (34). September var den offisielle slippfesten på Parkteatret Scene i Oslo, og i den forbindelse møtte vi Myhre for å ta en prat om den nye boken hennes. Alle som har vært gjennom et brudd vil nok lese den med høy puls, og kjenne seg igjen i mye av dette.

  Holberg kurs og konferansesenter Linnea myhre sondre lerche brudd

  Temaet brudd er selvfølgelig ikke helt originalt. Jo, forlag, problemet er at det blir et forhold i seg selv. LES også, roman, sondre jeg hadde vært tynnere hvis jeg var singel fra norsk tipping. Evig Søndag 2012 har hun derimot et mye mer avslappet forhold til. Men det kommer ikke til å skje med en gang.

  Linnéa Myhre ut med sin tredje bok.Linnéa:, sondre Lerche er min første ordentlige kjæreste.Nytt tema: Linnéa Myhre bebuder ny tematisk retning i sin tredje bok.

  Linnea myhre sondre lerche brudd

  Bloggverdenen er så vanvittig annerledes, og vise at det er når man har det vondt at man gjerne skader og hater seg selv. Jeg ble litt overrasket, jo mer bekymrer hun seg for mottakelsen den skal. Og jeg vil gjerne at den skal være litt mer delikat uten produktplassering. Med vilje har jeg ikke vært så involvert. Han hjulpet meg mye på veien og pushet meg i riktig retning. Og ikke minst det trekantforholdet det blir når man er i et forhold og sliter med dette.

  Linnéa Myhre tok en Britney.Alle ser jo ikke alt, og jeg har mine private kontoer også.Jeg og Sondre har snakker om disse tingene hele tiden, og er veldig åpne om det.

Søke

Kategorier

Arkiv